Zavřít reklamu

Přes prsty

Tento film je jakousi adaptací příběhu plážových volejbalistek Kiki a Maki, které se na konec rozkmotřily a ukončily herní partnerství. Scénáře a režie se ujal Petr Kolečko, který pracoval například na seriálech Okresním přebor, Lajna a Most! Skvělé hlášky vás rozhodně rozesmějí.

Teorie tygra

Komedie, v níž se veterinář hraný skvělým Jiřím Bartoškou zamýšlí nad stářím a životem. Když mu zemře tchán, uvědomí si, že žije podobně jako on. Nabyde tedy dojmu, že ho čeká stejný osud, jelikož jeho manželka se nápadně podobá tchýni (jak už to bývá). Zábava zaručena.

Vesničko má středisková

Legendární česká komedie, kterou asi nemá smysl blíže představovat. Jde o film plný skvělých nestárnoucích hlášek a výborného hereckého obsazení. Pokud si potrpíte na předrevoluční komedie, nelze si tento film nechat ujít.

Slunce, seno…

U české klasiky ještě chvíli zůstaneme, neboť na Netflixu nechybí ani povedené trilogie Zdeňka Trošky Slunce, seno. Pokud patří tyto filmy k vaším oblíbeným, můžete si je připomenout.

Bobule

Povedená letní komedie z vinařských oblastí Moravy o dvou kamarádech, kteří se vyžívají v podvodech. V hlavní roli zde máme Lukáše Langmajera, Kryštofa Hádka a krásnou Terezu Voříškovou. Naleznete zde také druhý a třetí díl.

Příběh kmotra

Skvělý film na motivy knih Jaroslava Kmenty. Příběh vypráví o vzestupu Františka Mrázka, symbolu 90. let a snad největším českém mafiánovi. V hlavních rolích uvidíte Ondřeje Vetchého, Lukáše Vaculíka a Vicu Kerekeš.

Jak se krotí krokodýli

Záchranář se vrátí z Alp dříve, aby viděl svou dceru. Ta se rozhodne odříct školu v přírodě, aby mohla být se svým otcem. Když pak jde svou dceru do školy omluvit, nakonec to dopadne tak, že pojede s celou třidou dětí na školu v přírodě jakožto zdravotní doprovod. Film Marie Poledňákové, která stojí za hity jako Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo S tebou mě baví svět.

Šarlatán

Příběh vypráví o léčiteli Janu Mikoláškovi, který byl obdařen léčitelskými schopnostmi. Tehdejší doba mu bohužel příliš nepřála. V hlavní roli Ivan Trojan. Snímek získal pětici Českých lvů.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.