Zavřít reklamu

I tento týden vám nabídneme tipy na první letní víkendové lenošení u Netflixu. Pořadů je na této videostreamovací službě skutečně dost. Už jsme vám ukázali na Netflixu ty nejlepší dokumentyoscarové filmyakční filmy, komediefilmy, seriály (prvnídruhý díl i třetí díl), české filmy, animáky, nebo horory. Tím samozřejmě nekončíme a dnes se podíváme na článek, v němž vám opět ukážeme, jaké další české filmy můžete na Netflixu nalézt. Pokud nemáte Netflix, nevadí. Tato služba nabízí pro nové předplatitele prvních 30 dní zdarma, což je dost dlouhá doba na náležité vyzkoušení. Pokud vám Netflix nesedne, není problém předplatné za pár týdnů zrušit.

Vybíjená

V této komedii divák sleduje v několika časových rovinách příběh spolužáků. V komedii podle knižní předlohy Michala Viewgha uvidíme Ondřeje Sokola, Michala Suchánka a Richarda Genzera. Humor je tedy zaručen.

Špindl

Komedie z prostředí hor, ve které vidíme dámskou jízdu sester, které řeší milostné trampoty. Byť je film spíše pro dámy, pousměje se u něj každý. V hlavní roli zde hraje Anna Polívková.

Věčně tvá nevěrná

Komedie, která vám náplň děje prozrazuje již z názvu. Byť byl film kritikou notně sepsut, jako romantická komedie ujde. Režie se ujal Milan Cieslar, který natočil například výborný film Colette.

Gympl

Tomáš Vorel ml. a Jiří Mádl coby studenti gymnázia, které více zajímá sprejování než studium. Skvělá komedie, na kterou volně navazuje film Vejška, který je na Natflixu také. V Gymplu uvidíte také Evu Holubovou, Tomáše Matonohu a Zuzanu Bydžovskou, která za svůj výkon obdržela Českého lva.

Vesničko má středisková

Legendární česká komedie, kterou asi nemá smysl blíže představovat. Jde o film plný skvělých nestárnoucích hlášek a výborného hereckého obsazení. Pokud si potrpíte na předrevoluční komedie, nelze si tento film nechat ujít.

Bobule

Povedená letní komedie z vinařských oblastí Moravy o dvou kamarádech, kteří se vyžívají v podvodech. V hlavní roli zde máme Lukáše Langmajera, Kryštofa Hádka a krásnou Terezu Voříškovou.

Po strništi bos

Drama oceněné pěti Českými lvy, na kterém pracovali Jan a Zdeněk Svěrákovi. Děj nás přenese do dob protektorátu. Osmiletý Eda je kvůli událostem nucen odjet z Prahy k příbuzným na venkov.

Jak se krotí krokodýli

Záchranář se vrátí z Alp dříve, aby viděl svou dceru. Ta se rozhodne odříct školu v přírodě, aby mohla být se svým otcem. Když pak jde svou dceru do školy omluvit, nakonec to dopadne tak, že pojede s celou třidou dětí na školu v přírodě jakožto zdravotní doprovod. Film Marie Poledňákové, která stojí za hity jako Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo S tebou mě baví svět.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.