Zavřít reklamu

Jak to vypadá, ještě minimálně týden budeme zavřeni doma v karanténě. Pokud už máte snad všechno zhlédnuté, nezoufejte. Na našem magazínu jsme vám přinesli například články o českých filmech zdarma, zahraničních filmech zdarma nebo článek o nejlepších seriálech na Netflixu. Dnes bychom vám chtěli představit ty nejzajímavější filmy, které můžete nalézt na Netflixu. Opět připomeneme, že tato videostreamovací služba nabízí prvních 30 dní zdarma. Pokud jste si tedy jisti, že službu nevyužijete, nic vám nebrání ji za pár týdnů zrušit. Pojďme se tedy na filmy podívat.

Atlantique

Zajímavé drama, které vypráví o sedmnáctileté dívce, která se zamilovala do dělníka, jenž jakožto uprchlík zmizí na moři. Film obsahuje prvky romantiky i mysteriózna. Dílo bylo vyzdvihováno především kvůli výtečnému soundtracku, jenž má na starost Fatima Al Qadiri.

Dva papežové

Anthony Hopkins je známkou kvality a tento životopisný počin o papeži Benediktu XVI. a budoucím papeži Františku není výjimkou. Oba dva hlavní hrdinové byli nominováni na Oscara, stejně jako scénárista Anthony McCarten, který napsal scénář k filmům jako Bohemian Rhapsody nebo Teorie všeho.

Irčan

Tento přes tři hodiny dlouhý film byl nominován na deset Oscarů, ovšem žádnou cenu nedokázal proměnit. To mu ale v žádném případě neubírá na kvalitě. Gangsterka Martina Scorsese, v níž září Robert De Niro a Al Pacino, byla jednu dobu nejsledovanějším filmem na Netflixu. Rozhodně stojí za podívání.

The Platform

Thriller ze španělské koprodukce, který se odehrává ve věznici, jež je vykopána do země. V každém patře jsou dva lidé. Vtip je v tom, že v nejvyšším patře je naservírována královská hostina. Vězni ale jedí a co nedokáží sníst, jde o patro níž. Asi si dovedete představit, k jakým činům kvůli jídlu dochází v nižších patrech. Někteří tvrdí, že se jedná o nejlepší španělský film, na který můžete na Netflixu narazit. Že tento film bude něčím zvláštní poznáte už z traileru. Jde vskutku o drsnou záležitost, kterou vám můžeme jen doporučit.

Král

Historické drama, které vás provede anglickým dvorem plným intrik a postranních úmyslů. Na trůn usedá mladý král Jindřich V.,který má zpočátku jediný cíl – lišit se od svého otce. Ve filmu jednu z vedlejších rolí ztvárnil i Robert Pattinson.

Vražda na jachtě

Adamu Sandlerovi a Jennifer Aniston to společně na filmovém plátně opravdu klape. V tomto filmu představují pár, který se shodou náhod ocitne na jachtě. Dojde tam ale k vraždě kvůli obrovskému dědictví a začíná se pátrat, kdo to tak mohl být. Dobrá komedie, u níž se jistě pobavíte.

Okja

Jihokorejské sci-fi drama vypráví o mladé dívce Mije, která chová zvíře zvané Okja. Zvířete se ale zmocní společnost, která zavleče Okju do New Yorku, kde s ní mají ne zrovna přívětivé plány. Mija se tedy rozhodne Okju zachránit. Šlo o první film od Netflixu, který byl promítaný na filmovém festivale v Cannes. Kuriózní je, že během promítání nastaly technické problémy, kvůli kterým musel být film na 15 minut pozastaven. Po skončení se ale vysloužil čtyřminutový potlesk stojících diváků.

Bright

Další výborná akční podívaná, ve které můžeme najít v hlavní roli Willa Smitha. Jedná se o vyobrazení soudobého světa, kde kromě lidí žijí pospolu i elfové či orkové. Policista Daryl Ward a jeho kolega se zapletou s teroristy a budou nuceni bojovat proti magickým postavám. Oddechová záležitost plná skvělých akčních scén.

Čára

Komedie ze střední školy spíše pro náctileté. Hlavní hrdinka se od útlého dětství potýká s velkým problémem. Je suverénně nejvyšší a má problém najít kluka. V jeden okamžik dorazí do školy hoch ze Švédska jménem Stig, do kterého se zakouká, stejně jako zbytek dívčího osazenstva ve škole.

Bestie bez vlasti

Válečné drama z prostředí západní Afriky, kde hlavní roli ztvární malý kluk, který je z poklidného dětského prostředí vržen do války plné teroru. Opravdu silný film plný nezapomenutelných scén, na které musíte být připraveni. Velmi byl vyzdvihován herecký výkon Abrama Attaha, tedy onoho malého kluka.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.