Zavřít reklamu

Říjen bývá pro Netflix vzhledem k množství přidávání novinek jedním z klíčových měsíců celého roku. Letos jsme mohli vidět rovněž zajímavé počiny (zejména ty hororové). A říjen ještě nekončí. Pojďme se podívat, co Netflix přidal v minulém týdnu.

Elita (7 série)

Jeden z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu dostává 7. sérii. Ačkoli by jeden řekl, že u tohoto seriálu bude kvalita časem upadat, není tomu tak. Na tamní střední škole se neustále něco děje.

Těla

Zajímavě vypadající kriminální minisérie. Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedno tělo. Aby zachránili budoucnost Británie, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin.

Temná voda

Je libo o víkendu pořádný thriller? Obyvatelé Andamanských a Nikobarských ostrovů zoufale hledají lék na záhadnou smrtelnou nemoc a přitom musí bojovat o holý život.

Ďábelské alibi

Pokud máte chuť na trochu tajemna, nemůže vám tento film utéct. Dokument o klukovi posedlém ďáblem a brutální vraždě, který se prostřednictvím rekonstrukcí a autentických záznamů snaží odhalit, co se tenkrát vlastně stalo.

Neon

Pokud budete mít chuť na komedii, zkuste Neon. Ambiciózní reggae hvězda vyrazí s partou přátel do Miami, kde chtějí udělat díru do světa. Budou ale muset překonat řadu překážek.

Fotři

A s komediemi ještě nekončíme. Věčně nabručený táta a jeho dva nejlepší kamarádi s překvapením zjistí, že ve světě mladých šéfů firem a mocných ředitelek školek marně hledají svoje místo.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.