Zavřít reklamu

Na poli filmů bude v případě videostreamovacích služeb v roce 2024 opět rušno. Těšit se můžeme minimálně na desítky nových filmů, které budou chtít diváka zaujmout. Pojďme se tedy podívat na ty, o kterých je jisté, že v příštím roce skutečně dorazí.

Lekce truchlení (Netflix)

Film, který dorazí již 5. ledna. Po smrti svého manžela, který se živil psaním, vezme dva své nejlepší kamarády na výlet do Paříže, kde ale vyplují na povrch nepříjemná tajemství.

Sněžné bratrstvo (Netflix)

Další z filmů, který dorazí hned v lednu. Pasažéři se po letecké havárii v Andách musí spoléhat jeden na druhého, aby společně našli cestu domů. Velmi očekávané drama.

Damsel (Netflix)

Hlavní hrdinka hraná Millie Bobby Brown řekne ano na vdavky. Záhy ale zjistí, že všechno byla past.

Kosmonaut z Čech (Netflix)

Drama s Adamem Sandlerem. Kosmonaut se vrátí na Zemi a zjišťuje, že v manželství, které tu nechal, ho už nejspíš nic pěkného nečeká. V zoufalé snaze napravit pochroumaný vztah se ženou mu pak pomáhá tajemné prastaré stvoření, které se ukrývá v hlubinách jeho lodi.

Argylle (Apple TV+)

Příběh bude vyprávět o špionce na jejím dobrodružství. Od filmu jsou velká očekávání, neboť se můžeme těšit na Herního Cavilla, Johna Cenu, Samuela L. Jacksona, Sama Rockwella a další.

Role Play (Amazon Prime Video)

Emma má skvělého manžela a dvě děti, s nimiž žije. na předměstí New Jersey. Má ale také tajný život, kdy se živí jako nájemný vrah.

Lift (Netflix)

FIlm bude pojednávat o loupeži půl miliardy dolarů ve zlatě v letadle letícím 12 kilometrů nad zemí. Velmi slibný akční film.

Dnes nejčtenější

.