Zavřít reklamu

Stejně jako každý týden vám i nyní přinášíme tipy na víkendové lenošení u Netflixu. Venku již je skutečně sychravo a počasí přímo vybízí ke strávení víkendu doma. Možná si budete chtít zkrátit chvíli sledováním novinek na Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami se opravdu činila i tento týden a rozhodně je z čeho vybírat.

La Casa de Papel (5. série, 2. část)

Těžko bude třeba představovat tento seriál, který platí za jeden z nejlepších vůbec. Příběh Profesora a jeho party zlodějíčků se blíží ke svému konci. Druhá část poslední série má 5 epizod.

Ztraceni ve vesmíru (3. série)

Jste-li fanoušky tohoto seriálu, musíte si, stejně jako v případě LCDP, naordinovat sledování závěru tohoto oblíbeného seriálu, který přichází s novými osmi epizodami.

Nebezpeční skřítkové

Pokud jste fanoušky hororů, možná se vám bude líbit čerstvá seriálová novinka. Nebezpeční skřítkové přichází se šesti epizodami, k nimž Netflix přidává následující popis: „Čtyřčlenná rodina si chce užít vánoční svátky na odlehlém ostrově. Starodávná hrozba, která nedá místním spát, ale změní jejich pobyt v noční můru.“

Jako kůl v plotě

Další z vánočních komedií. Hlavní hrdina čelí rodinné kritice, že je stále nezadaný. Poprosí tedy svého nejlepšího kamaráda, aby jel s ním na Vánoce domů, a předstíral, že je jeho přítel. Opravdu zajímavá podívaná.

Síla psa

Majitel ranče se chová krutě ke svému bratrovi. A nepřestane s tím ani poté, co si jeho bratr domů přivede manželku a jejího syna. Pak se ale začnou dít věci. Celkem povedený western.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.