Zavřít reklamu

Ani tento týden Netflix nezahálel. Ze své produkce přidal celkem pět pořadů, které si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Pojďme se na ně podívat.

Něco jako líbánky

Je libo romantickou komedii? Novomanželé na svatební cestě zjistí, že jsou každý z úplně jiného těsta. Můžou se ale tyhle protiklady přitahovat?

David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat – John Mulaney

Pokud máte rádi rozhovory, třeba vás tento bude zajímat. John Mulaney se s Davidem Lattermanem vrací na svoji střední školu v Chicagu a spolu si otevřeně promluví o otcovství, závislosti i současných stand-upových komicích.

Fiasko

Komediální minisérie. Natáčení debutu jednoho režiséra skončí úplnou pohromou. Na kameru to všechno zachytí štáb, který točí film o filmu, a dojde přitom i na vydírání a sabotáž.

Muž na vrcholu

Dramatická minisérie o šesti epizodách. Magnát z Atlanty, kterému se byznys s nemovitostmi rozpadá pod rukama, se musí prodrat zpátky na vrchol. Hrozí mu ale bankrot a navíc má spoustu nepřátel.

Tajemství neandrtálců

Netflix myslel i na milovníky dokumentů. Dokument o záhadách, které obestírají neandrtálce. Co nám o jejich životě i tajemném zmizení prozradí jejich fosilní pozůstatky?

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.