Zavřít reklamu

Stejně jako téměř každý týden vám i nyní přinášíme tipy na víkendové lenošení u Netflixu. Venku je skutečně sychravo a větrné počasí přímo vybízí ke strávení víkendu doma. Možná si budete chtít zkrátit chvíli sledováním novinek na Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami ukázala v posledním týdnu řadu zajímavých novinek, které rozhodně stojí za vaši pozornost.

Texaský masakr motorovou pilou

Tento horor asi není třeba představovat a ihned je jasné, že se Netflix snaží oživit legendu. Influenceři zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže. Začíná boj o holý život.

Pád: Kauza Boeing

Máte-li rádi dokumenty o letectví, je tento kousek přesně pro vás. Vyšetřovatelé zjišťují, jestli mohla společnost Boeing částečně zavinit dvě letecké katastrofy během pár měsíců tím, že jí šlo spíš o zisk než o bezpečnost cestujících.

Pěstní msta

Hlavní hrdina Kai (Iko Uwais) je bojovník s darem superschopností. Jeho touha po pomstě ho zavede až do Bangkoku, kde ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil celý svět. Prima oddechový akční film na večer.

Věrnost nade vše

Šestidílný seriál, který, jak již název napovídá, se bude točit kolem nevěry. Žena podezřívá svého muže, že jí je nevěrný. Manželství se v tu ránu začne rozpadat. Do spirály nevěry se ale zapletou oba dva.

Letní tajemství

Dobrodružný seriál o jedenácti epizodách spíše pro mladší diváky. Slavná Steffi z Mexika se účastní soutěže ve wakeboardingu, jenž se koná v Argentině.  Je zde ale taktéž na stopě velkému rodinnému tajemství.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.