Zavřít reklamu

První máj je lásky čas. Jelikož bude kvůli odkvetlým stromům zřejmě problém políbit svou drahou polovičku, třeba si uděláte romantiku u Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami má ve svém portfoliu rovněž celou řadu romantických filmů. Pojďme se na některé z nich podívat.

Poslední léto

Film jak dělaný pro teenagery. Parta středoškolských studentů zažívá letní románek před nástupem na vysokou školu, která dle jejich názoru mnoho změní. Pokud přežijete pomalý začátek, film se vám bude líbit.

Penzion osamělých srdcí

Manažerka ze San Franciska vyhraje starý penzion na Novém Zélandu. Opustí tedy město a rozhodne se starý dům zrenovovat, v čemž ji má pomoct jeden mladý řemeslník. Romantická zápletka je rázem na světě.

Dokonalé rande

Mladý student jménem Brooks, jehož snem je studovat na Yalu, dostane zaplaceno za rande. Dostane tedy nápad vytvořit aplikaci, díky které si ho budou holky moct na rande objednat, přičemž bude takový, jakého si ho budou přát.

Všem klukům, které jsem milovala

Jakmile se dívka zakouká, místo toho, aby to dotyčnému řekla, napíše sama pro sebe dopis, aby se z citů vypsala. Její mladší sestra ale dopisy objeví a dá je adresátům. Poklidné bytí na střední škole je rázem pryč.

Někdo skvělý

Poměrně povedená komedie o třech kamarádkách. Novinářka jménem Jenny se zničehonic rozejde s přítelem. Její kamarádky ji chtějí rozchod pomoct překlenout.

Zranitelná srdce

Nadějná písničkářka se z rozumu vdá za mariňáka. Poté, co má odejít do války, ji čeká krutá realita.

Zloděj mého srdce

Vyšetřovatelka se dozví, že zloděj uměleckých předmětů je její bývalý milenec. Jak ho ale chytiti při činu?

Hráčky

Čerstvá novinka, kterou Netflix přidal dnes. Sportovní novinářka má celou plejádu balících her a umí si je užít. Jenže se nečekaně zamiluje.

Láska ve vile

Julie si plní sen a konečně míří do Verony. Tam ale ke svému zděšení zjistí, že vilu, kterou si pronajala, obývá neznámý fešák.

Faraway

Matka od dětí se vydává do Chrovatska, kde zdědila dům. Cesta naprosto změní její život. Možná nalezne i lásku.

Témata: , , , , , , , , ,

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.