Zavřít reklamu

Další týden je za námi a spolu s ním i několik novinek na Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami se opět činila a nabídla několik zajímavých kousků ke zhlédnutí. Jelikož tento víkend moc hezky být zrovna nemá, třeba najdete nějakou hodinku na Netflix čas. Pojďme se tedy podívat co nám Netflix tento víkend přinesl.

Nejdelší noc

Ozbrojenci obklíčí věznici pro duševně choré a odstřihnou všechny možnosti komunikace. Jejich cíl? Chytit sériového vraha Simóna Laga. Zajímavě vypadající seriál o 6 epizodách.

Boo, Bitch

Dvě kámošky ze střední se zoufale snaží strhnout na sebe pozornost. Jedna z nich sice skončí jako duch, ale touha vytřískat ze života co nejvíc ji ani tak neopustí. Minisérie pro náctileté dívky o osmi epizodách.

Nebezpečné známosti

Sečtělá Céléne se na nové střední škole zakouká do potížisty Tristana. On se ale o ni zajímá pouze kvůli sázce, kterou uzavřel s „královnou“ školy. Další romanťárna, tentokrát ale filmová, pro náctileté.

Ta dívka z fotky

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Rázem zde máme velkou záhadu. Další ze zajímavých investigativních dokumentů od Netflixu.

Mořská příšera

Jde o nový animovaný film pro starší děti. Malá holka se potají vkrade na loď slavného lovce mořských příšer a oba pak vyrazí na velkolepou plavbu do neprobádaných vod, o které se budou vyprávět legendy.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.