Zavřít reklamu

I když také tento víkend plně patří Mistrovství světa v ledním hokeji, třeba dostanete chuť i na něco na Netflxu. I v tomto týdnu pochopitelně služba přidala několik novinek, které stojí za vaši pozornost. Převážně se pak jedná o nové seriály. Výčet všech zajímavých novinek přidaných v tomto týdnu naleznete pod odstavcem.

Dokonalá souhra

Netflix přidal film na dnešní večer v podobě romantické komedie. „Ctižádostivá obchodnice s vínem má políčeno na velkého klienta a upíše se kvůli tomu k práci na ovčí farmě v Austrálii. Tam jí ale padne do oka drsný, záhadný rančer.

Toscana

U romantických komedií ještě chvíli zůstaneme. Netflix totiž přidal taktéž seriál Toscana, jenž dostává tento popis: „Šéfkuchař se z Dánska vypraví do Toskánska prodat podnik po svém otci. Narazí tam ale na ženu, kvůli které přehodnotí svůj přístup k životu i k lásce.

Who Killed Sara? (Série 3)

Velmi oblíbený seriál dostává svou třetí a poslední sérii. Hlavní hrdina Álex byl křivě obviněn z vraždy své sestry. Nyní se hodlá pravým viníkům mstít. Třetí série dostala do vínku celkem 7 epizod, což je ze všech nejméně.

Love, Death & Robots (série 3)

Opravdu oblíbený animovaný seriál pro dospělé dostává svou třetí sérii. Seriál je plný vulgarit, násilí a nahoty. Mezi diváky platí za velmi oblíbený. Třetí série obdržela celkem 9 epizod.

Vampire in the Garden

jednička mezi videostreamovacími službami v tomto týdnu myslela taktéž na fanoušky anime a přidala seriál ze světa upírů, který se prozatím těší celkem dobrým hodnocením. „Jedna druhé jdou bez milosti po krku. Ráj, kde spolu lidi a upíři kdysi žili v míru, ale tahle smrtelná holka a upíří královna najdou, jenom když spojí síly.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.