Zavřít reklamu

Je zde víkend a my pro vás opět máme tipy na víkendové lenošení. Licence Netflixu na pořady není věčná. Dnes se tedy podíváme na nejlepší pořady, které z Netflixu ke konci března zmizí, tedy přesněji 30. března. Letošní víkend máte možná tak poslední příležitost se na ně na Netflixu podívat. Stejně jako vždy připomeneme, že služba nabízí prvních 30 dní zcela zdarma. Pokud vám tedy služba nebude zcela vyhovovat, není problém ji po pár týdnech zrušit.

Kapitán Phillips

Výborný film podle skutečné události, který vypráví o americké nákladní lodi Maersk Alabama, která je unesena somálskými piráty. Kapitán Phillips je unesen jako rukojmí a začíná boj amerického námořnictva o jeho záchranu. V hlavní roli uvidíte skvělého Toma Hankse.

Madagascar

Možná poslední šanci sledovat na Netflixu máte také skvělý animovaný film Madagaskar, kdy zvířata utečou ze zoo v Bronxu do divočiny. Hlasy postavám propůjčili například Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer a Sacha Baron Cohen. Z jedničky mezi videostreamovacími službami se bude poroučet také druhý a třetí díl.

Světová invaze

Máte-li rádi katastrofické filmy plné výbuchů a zmaru, jste na správné adrese. Jde totiž o klasický katastrofický film, kdy lidstvo napadnou mimozemšťani. Byť propracovanou zápletku čekat nemůžete, akce vás dostane.

Nespoutaný Django

Drama odehrávající těsně před občanskou válkou v USA, ve které hraje hlavní roli otrok Django. Jde o  film Quentina Tarantina, který je nabytý hvězdami. Mimo jiné zde uvidíte Leonarda Di Capria nebo Samuela L. Jacksona. Snímek získal dva Oscary.

Útok na Bílý dům

Příběh tohoto akčního počinu je už podle názvu jasný. Že půjde o kvalitní podívanou zjistíte už dle režiséra, jelikož film natočil Roland Emmerich, který má na svědomí katastrofické filmy jako Den poté nebo 2012. Režíroval také filmové hity Bitva u Midway, Patriot, Godzilla (1998) a Den nezávislosti.

Equalizer

Jde o výborný akční film, v němž hlavní roli ztvárnil Denzel Washington. Ten v něm hraje bývalého člena elitní vojenské jednotky, který předstírá vlastní smrt, aby mohl začít poklidný život v Bostonu. Jednou ale zachrání život dívce a opět je v problémech.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.