Zavřít reklamu

Jako téměř každý víkend vám i nyní přinášíme seriálové a filmové tipy na sledování Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami přidává nové pořady téměř každý týden. A ani tento nebyl výjimkou. Pod tímto odstavcem tedy naleznete pár filmových a seriálových tipů.

Control Z

Seriál, který má na Netflixu nově svou druhou sérii. Seriál vypráví o hackerovi, který na střední škole vyzrazuje tajemství studentů. Jste-li tedy fanoušky středoškolské tematiky, bude to něco pro vás. Druhá řada má rovněž osm epizod.

Zmizet beze stopy

Nový seriál, který se hned zabydlel v TOP 10 v Česku. První série má devět epizod a vypráví o muži, který se snaží zjistit důvod smrti jeho manželky. Při pátrání se ale zamotá do všemožných tajností a problémů táhnoucí se takřka přes celý svět. Užít si zde můžete rovněž také český dabing.

Hejno kobylek

Máte-li rádi horory, můžete se podívat na Hejno kobylek. Svobodná matka chová sarančata a vyrábí z nich proteinovou mouku. Jednoho dne však sarančata ochutnají krev a začnou lovit. Pravděpodobně se nejedná o žádný skvost, nicméně diváky si i tento snímek najde.

Kokainoví kovbojové: Králové Miami

Jednička mezi videostreamovacími službami zařadila do svého portfolia dokumentární sérii Kokainoví kovbojové: Králové Miami. Seriál vypráví o dvou kamarádech z dětství, kteří se časem vypracovali na nejmocnější drogové bosse v Miami. Dokumentární seriál má 6 epizod.

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno

Byť Pentagon v posledních měsících potvrdil pravost několika záběrů UFO, dalších videí či fotografií je hromada a jejich pravost nikdo nepotvrdil. Seriál je tedy plný obdobných záběrů s výpověďmi autorů či očitých svědků. Pro milovníky konspiračních teorií je seriál jako dělaný.

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.