Zavřít reklamu

Nový měsíc je tu a spolu s tím vám také přinášíme další souhrn tipů na zajímavý obsah, který můžete nyní sledovat na streamovací službě HBO GO. Na jaké novinky se můžete již od února na HBO GO těšit?

Jsme v tom spolu

Seriál Jsme v tom spolu přináší silný a dojemný obraz života v jedné z barcelonských nemocnic během vrcholící koronavirové pandemie, který ale zároveň dodává divákům naději. Tento nevšední třídílný dokument se zaměřuje na fyzické a emocionální výzvy, kterým pacienti i zdravotníci čelí nejen v práci, ale také doma v konfrontaci se svými rodinami a blízkými. Prostřednictvím intimních příběhů jednotlivých aktérů nám režisér Felix Colomer připomíná pozoruhodnou schopnost člověka zůstat láskyplným a laskavým i za nejhorších okolností.

Seriál Jsme v tom spolu můžete na HBO GO sledovat od neděle 7. února.

Léto s matkou

Sue pracuje v knihovně a podle svého syna Daniela (15) je „tou nejnudnější bytostí na světě“. Daniel sám se ovšem umí jen cpát brambůrky, prudit a poslouchat Metallicu. Tohle léto měl strávit se svým otcem a jeho novou ženou na Floridě, na poslední chvíli se však cesta zrušila a před Sue s Danielem je vyhlídka šesti dlouhých týdnů strávených společně. Na skromném bojišti jejich příbytku se tak v průběhu nekonečného léta rozzuří válka, v níž se oba vyrovnávají se svými osobními tragédiemi a usilují o naplnění svých tužeb. Univerzální příběh o dospívání zachycuje napětí, patos i lásku v rodinném životě. Britská komedie je adaptací stejnojmenného komiksu spisovatele a kreslíře Joffa Winterharta.

Film Léto s matkou můžete na HBO GO zhlédnout od neděle 7. února.

Lady a Dale

Cenou Emmy ověnčení producenti Mark a Jay Duplassovi přicházejí s dokumentárním seriálem zkoumajícím odvážný automobilový podvod. Tajemná podnikatelka Elizabeth Carmichael během benzinové krize sedmdesátých let minulého století uvede na trh tříkolové vozidlo s úsporným motorem. Když získá na svou
stranu velké výrobce automobilů i investory, začne se rozplétat nejen záhada obestírající technologii vozu, ale také šokující minulost Elizabeth Carmichael. Dokument o vzestupu a pádu mimořádné byznysmenky zkoumá jedinečný příběh podvodu, rodiny a identity.

Seriál Lady a Dale můžete na HBO GO sledovat od pondělí 1. února.

C.B. Strike: Smrtící bílá

Premiéra první epizody britského seriálu podle detektivních románů J. K. Rowlingové volně navazuje na populární minisérie Volání kukačky, Hedvábník a Ve službách zla. Do kanceláře soukromého detektiva Cormorana Strikea (Tom Burke) tentokrát přichází mladík jménem Billy Knight v záchvatu psychózy a vypráví
vyšetřovateli příběh o dítěti, které bylo kdysi dávno přímo před jeho očima uškrceno. Strike je současně najat ministrem vlády Jasperem Chiswellem, aby prověřil Billyho bratra Jimmyho Knighta, který ho vydírá. Strike se svou partnerkou Robin (Holliday Grainger) řeší spojitost mezi oběma případy, Robin se v utajení vydává do Dolní sněmovny.

Seriál C.B. Strike můžete na HBO GO sledovat od 4. února.

Byl by to hřích

Příběh o lásce, životě a ztrátě cenami ověnčeného scenáristy Russella T. Daviese. Je rok 1981, začátek nového desetiletí, a Ritchie (Olly Alexander), Roscoe (Omari Douglas) a Colin (Callum Scott Howells) začínají nový život v Londýně. Osud svede dohromady mladé homosexuály, kteří se zpočátku vůbec neznají, a jejich nejlepší kamarádku Jill (Lydia West). Světem se však šíří nový virus a životy našich hrdinů jsou vystaveny zkoušce, jakou si nikdy nedovedli představit. Desetiletí ubíhají a oni dospívají ve stínu AIDS, odhodláni žít a milovat vášnivěji než kdy dřív.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.