Zavřít reklamu

Počasí venku nevypadá zrovna nejlépe a míst, kam byste mohli zajít, také vzhledem k současné situaci příliš není. Pokud se nechcete doma jen tak nudit a patříte mezi předplatitele stremovací služby HBO GO, můžete si naordinovat některou z těchto pěti komedií, které vám doporučujeme v našem dnešním článku.

Moje dny slávy

Adrian (Vincent Lacoste), bývalá dětská hvězda, vkládal do své budoucnosti velké naděje. Ale teď, když se blíží jeho třicáté narozeniny, nic není tak, jak si představoval. Krom toho, že jeho milostný život nestojí za nic, byl vyhozen ze svého bytu a musí se nastěhovat zpátky rodičům. Jeho život je omezen na flirtování s dívkami v místních barech, ale ani v tomhle už dávno nevyniká. Jeho herecká kariéra je v troskách a on se cítí pod psa. Pak ale na policejní stanici potká krásnou mladou Léu a zaslechne o konkurzu na roli mladého francouzského hrdiny Charlese de Gaulla…

Lockdown

Linda (Anne Hathawayová) a Paxton (Chiwetel Ejiofor), kteří se právě rozešli, se ocitli v nepříjemné situaci. Povinná karanténa v době londýnské epidemie koronaviru je nutí i nadále žít pod jednou střechou. Linda, úspěšná marketingová ředitelka, je kvůli novým pracovním povinnostem rozčarovaná z korporátního světa, a kreativec Paxton, který má za sebou kriminální minulost, zůstává bez práce. Zatímco se oba spolubydlící snaží o poklidné soužití, díky poezii a hektolitrům vína v sobě znovu probudí dávno vyhaslou touhu po životě. Nechají se zlákat jedinečnou nabídkou podílet se na riskantní loupeži šperků. Uhrančivá romantická komedie Lockdown sleduje Lindu a Paxtona, kteří se rozhodli vsadit vše na lukrativní příležitost, jež jim může navždy změnit život.

Ještě není pozdě

Bouřlivý příběh čtyř vietnamských veteránů, kteří se proslavili útěkem z vojenského zajateckého tábora, jen aby se ocitli v jiném vězení, v domově pro seniory v Hogan Hills. Každý u nich má nesplněné sny, kterých chce dosáhnout dřív, než bude příliš pozdě. Spojenci tedy znovu přijdou s plánem na útěk z této noční můry. Po tolika letech odloučení se tito přátelé navzájem učí, že nikdy není pozdě na uskutečnění vašich snů, bez ohledu na to, jak jste staří. Ve hvězdně obsazené komedii „Ještě není pozdě“, která pojednává o lásce, přátelství a odhodlání, se představují Jacki Weaverová, James Cromwell, Shane Jacobson, Jack Thompson, Roy Billing a Dennis Waterman.

Bláznivá zatracená láska

Calu Weaverovi je lehce přes čtyřicet a žije si spokojeným životem – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a báječnou manželku, lásku ze střední školy. Jenže jeho perfektní život se změní jako mávnutím kouzelného proutku, když zjistí, že ho jeho žena podvádí a chce se rozvést. Cal se musí vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady, vždyť nebyl na rande dvacet let! Volné večery tráví osamělým posedáváním v místním baru. A tak si nešťastného Cala vezme pod svá křídla dobře vypadající aktivní třicátník Jacob Palmer. Ve snaze pomoci Calovi zapomenout na jeho ženu a začít nový život, ukazuje Jacob Calovi spoustu nových možností: flirtování se ženami, chlapské pití a zcela nový smysl pro styl.

Travička zelená

Líný budižkničemu Dale Denton (Seth Rogen) má jediný důvod navštívit svého stejně líného dealera Saula Silvera (James Franco) – koupit si marihuanu, konkrétně její novou odrůdu zvanou Pineapple Express. Ale když se Dale stane jediným svědkem, jejímiž pachateli jsou podlý drogový boss (Gary Cole) a zkorumpovaná policajtka (Rosie Perezová), zpanikaří a hodí na místo činu svůj balíček „Pineapple Express“. Dale má rázem další důvod navštívit Saula – chce vědět, jestli je tento druh trávy tak vzácný, že by ho bylo možné díky ní vypátrat. Ukáže se, že je. Zatímco se Dale a Saul pouštějí do boje o holý život, zjistí, že jejich paranoia není způsobena jen konzumací marihuany.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.