Zavřít reklamu

Je tady začátek nového měsíce a spolu s ním také várka seriálových novinek na streamovací službě HBO GO. Tentokrát je sice nových seriálů jako takových opravdu málo, zároveň s nimi se ale na HBO GO vrací jedna velmi oblíbená série.

Vlast

Španělský seriál Vlast vypráví o dvou španělských rodinách z Baskicka, jejichž život silně ovlivňuje násilný konflikt, trvající několik let. Divák sleduje osud dvou žen – jedna z nich je vdovou po jedné z obětí teroristické organizace ETA, zatímco druhá je matkou mladého muže, který se právě k této organizaci připojil.

Rodiče druhých

Seriál z žánru mockument Rodiče druhých vypráví o skupince čerstvých i nastávajících rodičů, kteří mají v plánu založit si vlastní mateřskou školu. Každý se zúčastněných se snaží do věci vnést vlastní zkušenosti s výchovou, stejně jako své názory a svůj pohled – o kuriózní situace tedy nebude nouze.

Agenti chaosu

Dokumentární seriál s názvem Agenti chaosu má na HBO GO dva díly, během kterých získá divák možnost nahlédnout do problematiky ovlivňování amerických prezidentských voleb z roku 2016. Nenechte si ujít strhující vyprávění o zákulisních plánech, dosud nezveřejněné záběry na ruské trollí farmy nebo třeba videa z ruského deep webu.

Živí mrtví – 10. řada

Seriál Živí mrtví sice není na HBO GO novinkou, jeho fanoušci ale jistě netrpělivě očekávali další řadu, kterou si nyní mohou konečně užít. Desátá řada dnes již kultovního strhujícího dramatického seriálu o zombie apokalypse je na HBO GO ke zhlédnutí s českým dabingem.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.