Zavřít reklamu

Leden už je téměř za námi, a stejně jako každý měsíc i tentokrát se programová nabídka streamovací služby HBO GO rozrostla o několik nových zajímavých filmů. Které to jsou tentokrát?

Pod širým nebem

Děj snímku Pod širým nebem se odehrává ve Španělsku krátce po skončení občanské války. V jedné z tamních vesnic probíhá pátrání po chlapci, který je na útěku. Malý hrdina na své cestě jednoho dne potkává pastýře koz, a začíná pomalu přehodnocovat svou nedůvěru k dospělým.

Travička zelená

Dale Dentont (Seth Rogen) se vydává za svým dealerem Sasulem Silverem (James Franco), aby si od něj koupil novou odrůdu marihuany. Nečekaně se ale stává jediným svědkem zločinu, a spouští se tak sled nečekaných událostí, při kterých půjde doslova o život.

Raubíř Ralf

Raubíř Ralf touží být stejně oblíbený jako postava z jeho hry – Fix-it Felix. Vplíží se do moderní střílečky se seržantem Calouhnem ve snaze prokázat, že je skutečný hrdina, a vyhrát medaili. Když ale omylem osvobodí smrtícího nepřítele, věci se začínají komplikovat.

Deník zabijáka

Frank Falenczyk je členem rodiny polských mafiánů a živí se jako nájemný vrah. Potýká se ale s problémy s alkoholem, a když kvůli nim pokazí důležitou zakázku, je poslán do San Francisca, kde se má dát do pořádku. Frank se nechává zaměstnávat v márnici, potkává ale nebezpečenou Laurel.

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.