Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tentokrát si přijdou na své milovníci dobrodružných adaptací knižních příběhů, komedií, ale třeba také napínavých sci-fi snímků.

Stará panna

Gaby, žena na prahu čtyřicítky, zoufale touží najít lásku. Nedávno dostala kopačky a má pocit, že na ní nikomu nezáleží. Její nejlepší kamarádka má plné ruce práce s dětmi, rodina ji nechápe a provozování vlastní firmy, která zajišťuje hlavně svatby, jí neustále připomíná, že jí láska uniká. Gabyina největší obava, že skončí jako osamělá a ubohá stará panna, se zdánlivě naplňuje. Poté, co ji zběsilé randění vyčerpá a demoralizuje, si Gaby připustí, že lásku možná nikdy nenajde, a musí si vytvořit plán B. Gaby si začne budovat smysluplný a naplňující život.

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod

Poté, co tři mladí sourozenci Baudelairovi následkem požáru jejich sídla osiří, jsou odvezeni ke svému vzdálenému příbuznému hraběti Olafovi (Jim Carrey). Olaf je však krutý a lstivý muž, který usiluje pouze o dědictví, jež má získat nejstarší Violet (Emily Browningová). Děti utečou a najdou útočiště u svérázného strýce Montyho (Billy Connolly) a následně u své úzkostlivé tety Josephine (Meryl Streep), ale Olaf je jim stále v patách.

V tom

Když Zoe (Rose Matafeo) a Tim (Matthew Lewis) zjistí, že čekají dítě, rozhodnou se, že je rodičovství nezmění. Tim se těší, že se stane otcem, zatímco Zoe se mateřství bojí. Má strach, že její život už nebude jako dřív, a proto je odhodlaná splnit si ještě před porodem dlouhý seznam svých nejdivočejších snů. Zoeina snaha ignorovat skutečnost, že se její porod neúprosně blíží, však ji i její vztah přivádí na pokraj sil.

Den nezávislosti: Nový útok

Dvacet let poté, co téměř vymazali lidstvo z povrchu zemského, se tajemní vetřelci vracejí s odplatou v napínavém pokračování kasovního trháku Den nezávislosti. Za pomoci mimozemských technologií se obyvatelům Země, pod vedením geniálního vědce Davida Levinsona (opět Jeff Goldblum), podařilo vyvinout rozsáhlý program na obranu planety. Nic nás ale nedokáže připravit na novou invazi nepředstavitelné síly – a jen vynalézavost několika statečných mužů a žen může lidskou rasu zachránit.

Spojenec

Oscaroví Denzel Washington a Jodie Fosterová a držitel nominace na Oscara Clive Owen excelují v tomto napínavém a výbušném kriminálním thrilleru od uznávaného režiséra Spikea Leeho. Dokonalá bankovní loupež se rychle zvrtne v nevyzpytatelnou a smrtelně nebezpečnou hru na kočku a myš mezi zločineckým géniem (Owen), odhodlaným detektivem (Washington) a vlivnou mocenskou hráčkou se skrytými úmysly (Fosterová). Zatímco minuty ubíhají a situace je stále napjatější, jeden špatný krok může znamenat katastrofu pro kohokoli z nich.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.