Zavřít reklamu

Podobně jako na Netflixu přibývá i ve streamovací službě HBO GO každou chvíli nový zajímavý obsah. Natáčení spousty seriálů i filmů bylo sice v uplynulých měsících v souvislosti s aktuální situací dočasně pozastaveno, i přesto se ale na HBO GO objevila hrstka nových seriálů, které stojí minimálně za vyzkoušení. Které to jsou?

Doma

Koronavirová pandemie, která počátkem letošního roku uvěznila řadu lidí po celém světě v jejich domovech, se začíná odrážet také ve filmové a seriálové tvorbě. Jedním z příkladů je finský seriál s názvem Doma, který sestává ze sedmi krátkých snímků, vyprávějících o nucené izolaci a střetu člověka se sebou samotným.

Kondor

Kondor je akční špionážní thriller z roku 2018. V hlavní roli uvidíme Maxe Ironse coby mladého analytika CIA Joea Turnera. Joe v době svého nástupu k CIA naivně doufal, že se mu podaří agenturu zevnitř přetvořit k lepšímu. Jednoho dne Joe narazí na geniální, ale smrtící plán, kvůli kterému jsou životy milionů lidí v ohrožení.

Ash vs. Evil Dead

Fanoušky hororových a tajemných příběhů jistě potěší již třetí řada seriálu Ash vs. Evil Dead. Ash se desítky let zabývá lovem příšer, a až dosud se úspěšně vyhýbal útokům neživého zla. Ve chvíli, kdy vražedná epidemie začne ohrožovat celé lidstvo, musí Ash sebrat všechny síly a postavit se vlastním i „skutečným“ démonům.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.