Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tentokrát si přijdou na své mladší diváci, ale třeba také příznivci dramat či thrillerů.

Limbo

Když Ana, mladá manažerka pro dodržování předpisů, objeví v záznamech své společnosti neobvykle vysoké účty, nemá ani tušení, jakou lavinu její výzkum spustí. Nejenže se na nelegálním boxerském zápase setká se stárnoucím drobným podvodníkem a vídeňským mafiánským bossem, ale narazí také na Carstena, vyšetřovatele v utajení. Ten je už dlouho na stopě sítě praní špinavých peněz a nyní stojí před těžkým rozhodnutím – Anu totiž zná až příliš dobře.

Eden

Film o dospívání se odehrává během jednoho letního týdne na protestantském táboře, který se koná na helsinském souostroví. Aliisa je chytrá a sebevědomá nevěřící, Jenna je včelí královna a Panu je ustrašený pták. Na zkušenosti těchto teenagerů má zásadní vliv Tiina, mladá a horlivá kněžka. Eden je film o skupinové identitě a o přizpůsobování se hodnotám ostatních.

Mare

Mare nikdy neletěla, přestože bydlí s manželem a třemi dospívajícími dětmi hned vedle letiště. Svou rodinu miluje, stará se o ni, ale někdy si ve vlastním domě připadá téměř jako cizinec. Kdo jsou ti lidé, se kterými žije? Mare se přistihne, že pozoruje letadla nad hlavou a touží po změně a neznámém. Když se jednoho dne do sousedního domu nastěhuje mladý muž, podrobí svůj život zkoušce.

Kouzelná chůva

Emma Thompsonová ztvárňuje v tomto zvráceně půvabném příběhu tajemnou ženu se zvláštními schopnostmi, která vstoupí do domácnosti nedávno ovdovělého pana Browna (Colin Firth) a snaží se zkrotit jeho sedm velmi zlobivých dětí. Těm se podařilo odehnat sedmnáct předchozích chův, ale když se chůva McPhee ujme vlády, začnou si všímat, že jejich zlobení má kouzelné a překvapivé následky. Kouzelná chůva je magická, fantastická a úžasná pohádka, která chytne za srdce celou rodinu.

Moskva – jednosměrná

V roce 1989 šokoval Švýcarsko skandál, který se dnes zdá být téměř zapomenut – více než 700 000 lidí bylo sledováno kvůli svému politické přesvědčení. Na pozadí tohoto historického skandálu s tajnými spisy je horlivý policista Viktor Schuler vyslán svým nadřízeným do curyšského Schauspielhausu, aby sledoval levicovou divadelní scénu. Brzy podlehne kouzlu chaotického života umělce. Zamiluje se do herečky Odile Lehmannové, kterou má špehovat. Stále více však začíná o svém poslání pochybovat.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.