Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tentokrát si na své přijdou fanoušci Leonarda DiCapria, milovníci dramatu i příznivci romantiky.

Dotyk

Fei Fei, vdaná běloška ze Západu, která žije se svou rodinou v čínském městečku, se seznámí s Bai Yuem, slepým čínským masérem, a mezi oběma okamžitě přeskočí jiskra. Navzdory všem překážkám se mezi nimi zrodí vášnivý milostný vztah. Jde o zlomový okamžik v jejich životech, z něhož není návratu. Zatímco se Fei Fei snaží najít rovnováhu mezi vášní, která ji přitahuje k Bai Yuovi, a stresem z manželství se Zhang Huou, rozhodne se románek ukončit. Bai Yu se však nedokáže s její zradou smířit a začíná být posedlý, majetnický a neodbytný. Nakonec Fei Fei, Bai Yu a Zhang Hua zjistí, že démony, které stvořili, lze uvolnit pouze střetem jejich tužeb a násilných pudů.

Pláž

Richard (Leonardo DiCaprio) je americký batůžkář, který s hrstkou přátel z Evropy cestuje po Asii. V Bangkoku se setkává se šíleným Skotem, který si říká Daffy Duck. Krátce předtím, než se pan Duck zabije, dá Richardovi strohou mapu k tajnému místu v Thajsku, o němž tvrdí, že je to ráj na zemi: krásný, nedotčený a neobydlený. Protože nemají na práci nic lepšího, Richard a jeho společníci se pokusí toto místo najít. Po nebezpečné a namáhavé cestě se dostanou na pláž, která je stejně krásná, jak tvrdil Duck. Richard a jeho přátelé se zde usadí, ale zanedlouho zjistí, že nejsou sami – početná skupina spolucestujících se zde již zabydlela a založila komunitu se stejnými společenskými nešvary, před nimiž chtěl Richard navždy utéct.

Dávná známost

Staří známí Drew a Emma na sebe poprvé od střední školy narazí v baru. Přestože mezi nimi okamžitě přeskočí jiskra, oba jsou ve vážném vztahu. Zatímco Drew si právě pořídil dům se svou dlouholetou přítelkyní Claire, Emmin přítel Alex chce studovat v zahraničí. Zdánlivě nezávazné esemesky přerostou v tajné schůzky a příslib něčeho mnohem většího, ale jejich náhodné setkání je přiměje přemýšlet o tom, „co by bylo, kdyby.“ Zatímco kamarádky Cheri a Alana pomáhají Emmě upřednostnit její vlastní potřeby, Drewův přítel Allan mu poskytuje tolik potřebný nadhled. Drew a Emma společně přemýšlejí, zda je láska, kterou tak dobře znají, lepší než láska, která by mohla být.

Základna

V tomto válečném thrilleru, natočeném podle skutečných událostí, bojuje malá jednotka amerických vojáků na odlehlé bojové základně Keating, která se nachází hluboko v údolí tří hor v Afghánistánu, aby se ubránila drtivé přesile bojovníků Tálibánu během koordinovaného útoku. Bitva o Kamdesh byla nejkrvavějším americkým střetem ve válce v Afghánistánu v roce 2009 a jednotka Bravo 3-61 CAV se stala jednou z nejvíce vyznamenaných jednotek devatenáctiletého konfliktu. Snímek Základna je inspirován bestsellerem The New York Times, knihou Základna – Jedna z nejtěžších chvil Američanů v Afghánistánu od Jakea Tappera ze CNN.

Skautův průvodce zombie apokalypsou

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojí síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou.

Třídní boj

Jak každý ví, děti nedělají rozdíly mezi sociálními třídami, barvou pleti ani náboženstvím. Proč má ale Corentin, devítiletý syn Paula a Sofie, ve státní škole v Bagnoletu jen kamarády, jako je on? A když všichni jeho přátelé odejdou na soukromou školu v Paříži, rodiče se vyděsí. Od této chvíle je Corentin ve třídě jediný. Ale jediný co?

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.