Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi uživatele operačního systému iOS už několik let, tak vám jistě neuniklo, že po vypnutí Wi-Fi a Bluetooth z ovládacího centra nedochází ke kompletnímu vypnutí těchto služeb, ale pouze k určité formě částečné deaktivace. Pokud chcete Wi-Fi a Bluetooth kompletně vypnout a nikoliv jen částečně deaktivovat, tak musíte pracně přejít do nativní aplikace Nastavení, kde kolonku Bluetooth či Wi-Fi rozkliknout, a poté služby pomocí přepínače vypnout – jen takto si zaručíte, že dojde ke kompletními vypnutí. Pokud patříte mezi uživatele jailbreaku a tato skutečnost váš štve, tak pro vás mám skvělý tweak.

Tweak, jehož název je RealCC (Real Control Center), dokáže nastavit, aby se prvky Wi-Fi a Bluetooth v rámci ovládacího centra chovaly tak, jak je od nich očekáváno. Pokud si tento tweak aktivujete, tak po kliknutí na ovládací prvek Wi-Fi či Bluetooth dojde k jejich kompletnímu vypnutí. Jednak už se tedy nestane, že by došlo pouze k částečném vypnutí služeb, a jednak nebudete pro kompletní vypnutí muset zdlouhavě chodit do Nastavení, kde je nutné služby vypnout. Tweak RealCC je k dispozici naprosto zdarma a doporučuji jej všem, kteří z nějakého důvodu potřebují, aby ikony Bluetooth a Wi-Fi v ovládacím centru fungovaly na fázi kompletního vypnutí, či naopak zapnutí. S aktivním tweakem RealCC lze samozřejmě Wi-Fi a Bluetooth v ovládacím centru také jednoduše opakovaně zapnout.

Pokud tedy patříte mezi uživatele jailbreaku a chtěli byste si tweak RealCC stáhnout, můžete tak učinit zdarma prostřednictvím repozitáře BigBoss. Do svých zdrojů si tento repozitář můžete jednoduše přidat pomocí adresy http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/. Jakmile tweak RealCC nainstalujete, tak ihned začíná fungovat – není tedy třeba provádět nějaké akce k tomu, abyste jej aktivovali. V aplikaci Nastavení nenajdete ani žádné možnosti pro pozměnění předvoleb tweaku, apod. Nastavení však v tomto případě snad ani není potřeba – pokud chcete, aby se ikony v ovládacím centru chovaly tak, jak se od nich očekává, tak si RealCC jednoduše nainstalujete. V opačném případě tento tweak není určený pro vás.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.