Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek. Zkratku stáhnete tak, že kliknete na její název.

Add Black Background

Potřebujete k fotografii z fotogalerie vašeho iPhonu dodat černé pozadí, nevíte, jak na to, a nechcete pro tyto účely stahovat speciální aplikace? Vyzkoušejte zkraktu s názvem Add Black Background. Během chvilky vám zkratka umožní vybrat z fotogalerie vašeho iPhonu příslušný snímek, a během několika málo vteřin vám automaticky vygeneruje jeho verzi s černým pozadím, se kterou můžete dále pracovat.

Shower Thought of the Day

Zkratka s názvem Shower Thought of the Day vám po svém spuštění naservíruje dostatek zajímavých témat k zamyšlení nejen ve sprše. Stačí zadat počet vět, které chcete, aby vám zkratka vygenerovala, a můžete se začít kreativně a filozoficky zamýšlet nad danými tématy.

Cut out Web

Velice užitečná zkratka s názvem Cut out Web vám umožní prakticky na jakékoliv webové stránce vybrat fotografii, která vás nějakým způsobem zaujala, a po aktivaci zkratky z listu sdílení z této fotografie zkratka okamžitě a automaticky odstraní pozadí a v závislosti na vaší volbě výslednou fotografii uloží do fotogalerie vašeho iPhonu, do nativních Souborů nebo na jiné vybrané úložiště.

Add shadow and blur

S úpravou fotografií souvisí i poslední zkratka z našeho dnešního výběru. Již její název napovídá, že se jedná o nástroj, který vám umožní přidávat k vybraným snímkům z fotogalerie vašeho iPhonu stín. Stačí jen vybrat požadovaný snímek, zadat v menu příslušné parametry, a zkratka se již sama během pár vteřin postará o to, aby k vaší fotografii přidala stíny a rozostření.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.