Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek. Zkratku stáhnete tak, že klepnete na její název.

Paint Studio

Paint Studio je užitečná a šikovná zkratka, která vám umožní zahájit jednoduché kreslení přímo na vašem iPhonu. Zkratka využívá nativních anotačních nástrojů vašeho smartphonu, přičemž si můžete určit rozměry, orientaci a další vlastnosti vaší kresby.

MemoMe

Zkratka MemoMe slouží jako jednoduchý diktafon a záznamník pro hlasové poznámky na vašem iPhonu. Po spuštění této zkratky dostanete na výběr, zda chcete pořídit novou nahrávku nebo pustit některou z těch starších. Zkratka umožňuje nahrání zvuku v normální i vysoké kvalitě.

All in one control center

Jak název napovídá, zkratka All in one control center je jakýmsi ovládacím centrem na steroidech. Po jejím spuštění se na displeji vašeho iPhonu zobrazí menu, ze kterého můžete zahájit převod textu na řeč, aktivovat režim spánku, kalkulačku, překladač nebo svítilnu, ale třeba také zjistit zajímavé a užitečné údaje o vašem zařízení.

Font Installer

Pokud si na iPhone potřebujete vybrat a nainstalovat nové fonty, můžete k tomuto účelu využít zkratku s názvem Font Installer. Nabízí podporu formátů ttf a oft, jako zdroje používá platformy Google Fonts, Fonts Space a Da Font. Nainstalované fonty najdete v Nastaveni -> Profily.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.