Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

iPod Shuffle

Jak název napovídá, zkratka iPod Shuffle vám umožní přehrávat skladby z hudební knihovny na vašem iPhonu v náhodném pořadí. Tím to ale nekončí, protože při prvotním nastavování zkratky si můžete plně přizpůsobit celou řadu různých parametrů přehrávání, jako je například maximální počet skladeb nebo rozsah poslechu.

Zkratku iPod Shuffle stáhnete zde.

MedTracker

Pokud pravidelně berete léky, vitamíny nebo třeba doplňky stravy, jistě oceníte zkratku s názvem MedTracker. Jedná se o jednoduchý a užitečný nástroj, s jehož pomocí si můžete nastavit připomínky pro braní vašich léků či vitamínů. Zkratku si můžete také přizpůsobit tak, aby vám co nejlépe vyhovovala.

Zkratku MedTracker stáhnete zde.

ToCloud

Zkratka ToCloud představuje užitečnou a rychlou zkratku pro pohodlnou práci se soubory, které se nachází na vašem iCloudu. Po spuštění této zkratky se vám zobrazí menu, ve kterém vám stačí zkrátka jen vybrat požadovanou akci. Zkratka umožňuje přesun i kopírování souborů a složek, prohlížení obsahu iCloudu a mnoho dalšího.

Zkratku ToCloud stáhnete zde.

Anime Playground

Tuto zkratku zajisté ocení všichni milovníci anime. Nabízí celou řadu různých užitečných i zábavných akcí, jako je vyhledávání jednotlivých titulů, procházení zdrojů, možnost vygenerování náhodného anime nebo třeba vygenerování náhodné anime tapety pro váš iPhone.

Zkratku Anime Playground stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.