Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Daily Agenda

Zkratka Daily Agenda vám po své aktivaci zobrazí přehled všech úkolů, připomínek, schůzek a dalších podstatných věcí, které vás v daný den čekají. V nastavení zkratky si můžete sami nastavit a přizpůsobit aplikace, se kterými bude zkratka spolupracovat. Zobrazí vám také informace o stavu baterie, o počasí, nebo třeba o novinkách z vašich oblíbených serverů.

Zkratku Daily Agenda stáhnete zde.

De-Duplicate List

Při tvorbě seznamů všeho druhu se může snadno stát, že dojde k výskytu duplikátů. Pokud nechcete duplikáty zdlouhavě a nepříliš spolehlivě vyhledávat ručně, můžeme vám doporučit zkratku s názvem De-Duplicate List, která tuto práci bezchybně odvede za vás – rychle a jednoduše.

Zkratku De-Duplicate List stáhnete zde.

Unsplash Weather

Zkratka s názvem Unsplash Weather jistě potěší všechny milovníky krásných tapet, stejně jako ty, kteří chtějí mít přehled o aktuálním počasí přímo na zamčené obrazovce svého iPhonu. Po aktivaci zkratky se na zamčenou obrazovku vašeho telefonu načte náhodně vybraná tapeta z webu Unsplash ve vysokém rozlišení spolu s přehlednými informacemi o aktuálním počasí.

Zkratku Unsplash Weather stáhnete zde.

Nejbližší pohotovost, lékárna, nebo cokoliv jiného

Většina navigačních aplikací zvládá bez problémů najít na požádání nejbližší body zájmu, jako jsou třeba benzinové pumpy, prodejny, nemocnice nebo autobusové zastávky. Pro tyto účely můžete ale také použít zkratku, která vám vyhledá nejbližší místa na základě vámi zadaných požadavků. Veškeré potřebné parametry můžete zadávat v nastavení zkratky, zkratka vyžaduje přístup k mapám.

Zkratku Closest Emergency Room stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.