Zavřít reklamu

Stejně jako každý víkend vám i nyní na stránkách magazínu LsA přinášíme tipy na zajímavé zkratky pro váš iPhone. Tentokrát jsme pro vás vybrali například zkratku pro nastavení tapety, hlášení o nabití baterie, nebo třeba pro převod seznamů z Poznámek do nativních Připomínek. Odkazy na zkratky je potřeba otevřít v prohlížeči Safari na iPhonu, do kterého chcete danou zkratku nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Find that emoji

Nabídka nejrůznějších emoji se čím dál více rozšiřuje, a proto může být někdy opravdu těžké odhadnout skutečné významy některých emotikonů. Zkratka s názvem Find that emoji vám pomůže nejen zjistit význam vámi vybraného emoji, ale také nalézt emoji, po kterém zrovna pátráte, a umožní vám zkopírovat obsah do schránky. Zkratka vyžaduje nainstalovanou aplikaci Toolbox for Shortcuts.

Zkratku Find that emoji stáhnete zde.

QuickPod

Zkratka s názvem QuickPod vám umožní okamžitě poté, co ke svému iPhonu připojíte svá AirPods sluchátka, provést vámi požadovanou akci – může se jednat například o spuštění přehrávání hudby, prohledávání podcastů, spuštění oblíbené streamovací aplikace, zahájení cvičení na Apple Watch a řadu dalších akcí. Zkratka QuickPod si rozumí se všemi modely bezdrátových sluchátek AirPods a nabízí i podporu pro režim propustnostmi, režim aktivního potlačení hluku a další.

Zkratku QuickPod stáhnete zde.

Toggler

Toggler je vysoce užitečná a šikovná zkratka, která vám umožní snadný a rychlý přístup k řadě přepínačů na vašem iPhonu a vytvářet řadu užitečných automatizací. Během chvilky si zde můžete sami nakombinovat, nastavit a vytvořit nejrůznější automatizace, týkající se vašeho iPhonu – může jít třeba o přehrávání hudby, přechod do režimu Nerušit, změny tmavého či světlého režimu a řady dalších.

Zkratku Toggler stáhnete zde.

Wallz

Našli jste na internetu opravdu skvělou fotografii, chtěli byste si ji nastavit jako tapetu pro váš iPhone, ale snímek nemá tu správnou velikost? Pomůže vám zkratka s názvem Wallz. Díky této zkratce si můžete vybrat prakticky jakýkoliv obrázek, a Wallz jej za vás automaticky přizpůsobí a upraví tak, abyste ji mohli použít coby tapetu pro váš iPhone – ať už na plochu, nebo na zamčenou obrazovku.

Zkratku Wallz stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.