Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Play Favorites

Jak název napovídá, s pomocí zkratky Play Favorites můžete na iPhonu zahájit okamžité přehrávání seznamu vašich oblíbených skladeb v náhodném pořadí. Pokud si zkratku umístíte na plochu vašeho iPhonu, není třeba kvůli přehrávání spouštět nativní Hudbu. Zkratku si navíc můžete přizpůsobit, takže se nemusíte omezovat jen na seznam oblíbených skladeb.

Calendar Assistant

Zkratka s názvem Calendar Assistant vám pomůže se správou (nejen) nativního Kalendáře na vašem Macu. Calendar Assistant vám po svém spuštění zobrazí menu, ve kterém můžete následně vybírat z akcí, jako je zobrazení narozenin, uložení vybraného data, otevření kalendáře, vyhledání nebo vytvoření události a spoustu dalšího.

 

Cooking Aid

Cooking Aid je užitečným pomocníkem pro všechny, kteří se chtějí při vaření v kuchyni cítit sebejistěji a posunout vaření na novou úroveň. Tato zkratka nabízí spoustu užitečných funkcí, souvisejících s vařením – jedná se například o diktování seznamu na nákup, plánování jídel na celý den, nastavení časomíry pro vaření a pečení nebo třeba vyhledávání receptů.

RSS Reader

Nechcete si nechat ujít žádnou důležitou zprávu? Můžete si vzít na pomoc zkratku s názvem RSS Reader. Funguje jednoduše, ale efektivně. Stačí v nastavení zkratky přidat vaše oblíbené zdroje, a RSS Reader vám následně po svém spuštění přinese všechny zásadní novinky.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.