Zavřít reklamu

Apple Watch wipowerbandJednou z věcí, která se začala řešit ještě předtím, než si kdokoli nasadil Apple Watch na zápěstí je výdrž baterie. Problém byl totiž již předem předpovězen a nakonec se stal i skutečností. První recenze se totiž zmiňovaly o výdrži jeden jediný den, pro někoho je to málo, někomu to bude absolutně stačit. Ovšem pokud si s hodinkami budete skutečně celý den hrát a neustále je používat projíždět Watch OS systém, tak se možná večera ani nemusíte dočkat.

Baterie je tedy logicky jedním z prvních příslušenství, které se pro Apple Watch začínají bok po boku s dockovacími stanicemi objevovat. Jedním z prvních a zároveň skutečně elegantních řešení je Wipowerband. Jedná se totiž o první baterii, kterou můžete mít připojenou k hodinkám i v momentě, kdy je dobíjíte.

Wipowerband

Wipoerband se připevní ze spodní strany hodinek a pochopitelně se také dotýká magnetického nabíjecího portu a rozšíří tak kapacitu baterie Apple Watch o dalších 250mAh. Wipowerband je k dispozici ve dvou velikostech a to pro 42mm a 38mm model Apple Watch s tím, že cena menšího je 89$ a za větší pak zaplatíte 99$. Objednávat můžete přímo zde.

Wipowerband apple watch

Dnes nejčtenější

.