Zavřít reklamu

Zatímco řada firem ve světle současné situace snižuje své náklady, Apple budí dojem, že se naopak nebojí pouštět do velkolepých projektů. Jedním z nich je nově budovaný Apple Store, který se s velkou pravděpodobností stane vůbec největší jablečnou prodejnou. Obří Apple Store vyrůstá v Miami na Floridě.

Na Twitterovém účtu @volvoshine se v průběhu tohoto týdne objevila zpráva, která s odvoláním na důvěryhodný zdroj uvádí, že společnost Apple podepsala v Miami World Center nájemní smlouvu, která jí v budově zajistí obří prostory pro jeho maloobchodní prodejnu. Mělo by se jednat o největší Apple Store na světě.

Apple Store by se měl nacházet v prostorách přezdívaných „Jewelry Box“ v prvním poschodí budovy Miami World Center. Společnost Apple v současné chvíli provozuje v Miami celou řadu svých maloobchodních prodejen, nově budovaná prodejna by měla sloužit pro potřeby místních zákazníků, stejně jako turistů.

Mohlo by se zdát, že současná ekonomická situace nepřeje ani utrácení, ani podnikání. Apple se ale o svou budoucnost zjevně neobává, a i nadále směle pokračuje v budování a otevírání nových Apple Storů. Cupertinská společnost se kromě jiného chystá otevřít svou prodejnu v Indii, a objevují se i spekulace o tom, že by se nový Apple Store mohl objevit také v Malajsii. Nově otevírané Apple Story jsou ale také trnem v oku některým lidem, kteří zároveň kritizují zvyšování cen za služby Applu nebo propouštění agenturních zaměstnanců.

Dnes nejčtenější

.