Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Sháníte hybrida mezi notebookem a tabletem se super výkonem, parádním displejem i řadou dalších vskutku dobrých vlastností, ale hlavně přívětivou cenou? Pak pro vás máme tip na produkt, který přesně tyto parametry splňuje. Jedná se konkrétně o DERE T30 Pro, který si v následujících řádcích představíme.

Snímek obrazovky 2023-07-19 v 21.23.22

DERE T30 Pro je hybridem mezi tabletem a notebookem, jehož srdce tvoří procesor Intel Celeron N5095 11. generace s maximální frekvencí 2,9 GHz, který bez problému postačí na každodenní kancelářské potřeby. A pozor, procesor je navíc doplněn 16GB RAM pamětí typu DRR4 a 512GB, nebo 1TB SSD diskem. Na nedostatek RAM si tedy u tohoto zařízení stěžovat rozhodně nepůjde. A omezeni nebudete třeba ani operačním systémem, jelikož v zařízení běží plnohodnotný Windows 11.

Zařízení disponuje 13“ dotykovým IPS displejem s rozlišením Full HD až 2K a podporou dotyku stylusem i prstem, díky čemuž si tak z hlediska ovládání přijde na svá naprosto každý. Velmi zajímavě se ale jeví třeba i vestavěná vysokokapacitní lithiová baterie s kapacitou 3800 mAh, která vydrží v provozu 3-6 hodin (v závislosti na scénáři používání), což není vzhledem k výkonu a typu zařízení vůbec málo.

C13154GR-512-EU-1-6c21-IxY3.jpg

Potěší ale třeba i duální přední a zadní kamery, díky kterým budou videokonference, ale třeba i občasné selfie fotky naprostá pohádka, či kvalitní odnímatelná klávesnice, na které se velmi dobře píše. A pozor, součástí balení je taktéž stylus. Co se týče portů, těch najdete u tohoto hybrida taktéž mnoho. K dispozici je konkrétně DC, 3,5mm audio jack, dvě USB 3.0 a a slot pro paměťové karty. , které uspokojí vaše každodenní kancelářské potřeby. Zařízení je k dispozici ve dvou barevných variantách, konkrétně černé a mentolově zelené. Za zmínku ale stojí třeba i jeho supernízká hmotnost 990 gramů či tloušťka pouhých 6,6 milimetrů. Zkrátka a dobře, jedná se o velmi zajímavý kousek, který má rozhodně potenciál zaujmout – tím spíš, když je k dostání za super cenu. Ta je totiž v současnosti €381.29 s tím, že vám bude zařízení zasláno z čínského skladu s dopravou zdarma. 

DERE T30 Pro lze za super cenu zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.