Zavřít reklamu

Pokud jste čerstvými majiteli původních Apple Watch či modelu Series 1 ve 42mm variantě a začali jste se u nich potýkat s problémy, kvůli kterým se budete muset v dohledné době reklamovat, máme pro vás skvělou zprávu. Místo svých starých hodinek byste totiž mohli od Applu dostat novější generaci – konkrétně Series 2.

Portálu MacRumors se podařil získat interní dokument o nové výměnné politice u Apple Watch, který začíná Apple pomalu rozšiřovat do Apple Storů a autorizovaných servisů po celém světě. V tom stojí, že kvůli nedostatku určitých náhradních dílů jsou opravy některých závad na Series 0 a Series 1 v tuto chvíli neproveditelné a jako jediné řešení je nahrazení takto rozbitých hodinek novějšími Series 2. Tato novinka vstoupí v platnost už v únoru s tím, že by měla trvat až do dubna. Poté už by měly být komponenty využívané pro opravu opět vyrobeny v dostatečném množství. 

Apple Watch Series 1:

 

Z dokumentu není bohužel jasné, jaké závady bude Apple řešit výměnou a ani to, zda se novinka vztahuje na všechny modely nebo jen na hliníkové, ocelové či jiné verze. Jakmile se však pozměněný výměnný program rozběhne, dá se očekávat, že se o něm dozvíme o poznání více věcí. Z úst Applu to však velmi pravděpodobně nebude. Nový výměnný program totiž bude samozřejmě o poznání nákladnější, takže je prakticky jasné, že by rád Apple jeho využití snížil na minimum. Oficiální oznámení této novinky by však znamenalo přesný opak – obléhání servisů ve snaze vyzkoušet štěstí a odnést si zcela nové hodinky. 

A jaké zkušenosti máte s reklamacemi Apple produktů vy? Měli jste vždy štěstí, nebo vás naopak neuznaná závada vytočila k nepříčetnosti? 

Apple-Watch omega FB

Dnes nejčtenější

.