Zavřít reklamu

Tento měsíc je na úniky očekávaného iPhonu opravdu bohatý. Ukázalo se další schéma, první fotografie a nejslavnější Apple analytik potvrdil, že novinka se začne vyrábět o pár měsíců později. Nyní hned tři slavní „leakeři“ – KK Leaks, OnLeaks a Benjamin Geskin – sdíleli stejné schéma pocházející od neznámého zdroje, které má údajně zachycovat chystaný iPhone 8.

Schéma zachycuje některé vnitřní komponenty a potvrzuje nám tak například přítomnost bezdrátového nabíjení. Je však stále otázkou, zda se Apple uchýlí k obvyklému Qi standardu, tedy že telefon bude potřeba položit na podložku, nebo jestli se dočkáme skutečné revoluce v podobné bezdrátové nabíjení na dlouhou vzdálenost, které kalifornský gigant údajně vyvíjí s firmou Energous.

Uniklý snímek ale potvrzuje i vertikální duální fotoaparát. K otočení fotoaparátu o 90 % by se měl Apple uchýlit kvůli rozšířené realitě, kterou má iPhone 8 podporovat. Díky takto situovaném fotoaparátu se ale údajně zlepší i hloubka ostrosti u fotografií, které budou vyfoceny na šířku. LED blesk by se měl nově nacházíte přímo mezi čočkami a hned vedle něho bude umístěný i mikrofon.

Poslední a pro mnohé nejradostnější informací, kterou schéma potvrzuje, je absence Touch ID na zádech telefonu. Pokud se schéma skutečně zakládá na pravdivých informacích, tak se buďto Applu jako vůbec první společnosti na světě podařilo umístit senzor otisků prstů po displej. Variantou je ale i to, že Touch ID senzorem nebude iPhone 8 disponovat vůbec, namísto otisku prstu tak budou uživatelé nuceni pro autentizaci používat buďto obličej nebo oční duhovku.

iPhone 8 schematic
iPhone-8-mockup-Steel-Drake-FB

Dnes nejčtenější

.