Zavřít reklamu

Možná to některé z vás překvapí, ale dokonce i Asijští výrobci obalů na iPhone používají takzvané schémata, která určují vzhled přístroje, pro který daný obal vzniká. Server Appleinsider dnes získal schéma iPhone 5s a iPhone low-cost, který je na schématu přezdíván jako iPhone Lite. Samozřejmě se nejedná o originální návrhy od společnosti Apple ale o schémata, která jsou podle množství výrobců příslušenství a kontaktů serverů skutečně věrohodné a prezentují, jak by měl vypadat budoucí iPhone 5s a levnější varianta iPhone.

Plány ukazují, že iPhone 5S bude mít velmi podobný design jako jeho předchůdce, oproti tomu levnější varianta iPhone nabídne o něco širší a také vyšší design než iPhone 5 a iPhone 5S. Pokud jde o tloušťku, ukazují dokumenty iPhone lite o zhruba 0,8mm silnější než iPhone 5s. Zadní strana pak má být zakulacena podobně jako je tomu u iPodu classic nebo iPodu touch. Změna designu u levnějšího iPhone však nebude nijak dramatická a stále bude zapadat do linie společnosti Apple a jejích iPhone.

Oba telefony pak nabídnou přední FaceTime kameru a také zadní kameru s LED bleskem, právě o absenci zadní kamery se spekulovalo kvůli tomu, že ji Apple vynechal u levnější varianty multimediálního přehrávače iPod touch. iPhone 5s má však trochu netradiční tvar LED blesku který naznačuje, že by mohl nabídnout jak bílé tak i žluté přisvícení, díky čemuž budou snímky v horších světelných podmínkách kvalitnější. Samozřejmě není možné ověřit pravost těchto dokumentů, jsou však v souladu se vším, co jsme doposud ohledně iPhone 5s a levnější varianty iPhone mohli slyšet. Schémata jsou taktéž v souladu s našimi rendery iPhone 5s.

lite-130618-3
lite-130618-2
lite-130618-1

Dnes nejčtenější

.