Zavřít reklamu

iPhone 7 iPhone 8 home button iconNa sociální síti Weibo se během noci objevilo schéma iPhone 7, které přímo porovnává iPhone 6s a nejnovější očekávaný model iPhone 7. Rozdíly jsou viditelné jen na zadní straně telefonu, přední se nijak neliší tedy kromě toho že má menší senzor okolního světla který je umístěn nad reproduktorem.

Zadní strana je však již odlišná na první pohled. Apple totiž nejen že změnil rozmístění antén, které jsou nyní přímo na zadních hranách telefonu, ale také přesunul čočku fotoaparátu a ještě ji výrazně zvětšil. Čočka je nyní více v levém okraji a je o něco níž než tomu je v současnosti.

Změna pozice patrně souvisí s novým umístěním kamer, ovšem je otázkou, s čím souvisí změna velikosti čočky. Je jasné, že i letos Apple výrazně zlepší kvalitu fotoaparátu u svého iPhonu, zvláště v době, kdy se iPhone stal nejoblíbenějším fotoaparátem na světě, ovšem jak, to je zatím ve hvězdách.

Nicméně toto schéma koresponduje se všemi fotografiemi a videi, které jsme zatím mohli v osuvislosti s iPhone 7 v posledních dnech vidět a je velmi pravděpodobné, že takto bude iPhone 7 skutečně vypadat.

iPhone 7 schema

Dnes nejčtenější

.