Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

TABATACH
TABATACH vám pomůže efektivně cvičit různé druhy cvičení (jóga, intervalový fitness trénink, crossfit a další). Definujte si svůj intervalový trénink a vytvářejte unikátní tréninky, které budou uzpůsobeny vašim potřebám. Tato aplikace vám pomůže soustředit se na trénink a zcela zapomenout na čas, aplikace vám včas vše připomene.

[appbox appstore id982434641 oldprice=“0,99€“]

ThumbTyper
Chcete psát na iPadu a iPhonu rychleji a mnohem jednodušeji? Zkuste ThumbTyper. Aplikace vám nabízí klávesnici, která byla vytvořená speciálně proto, aby jste na ní mohli psát dvěma palci. Můžete tak držet iPad obouma rukama a snadno psát.

[appbox appstore id998318878 oldprice=“0,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev, se kterými se můžete vyřádit na svých fotkách. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, data, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Stream
Tato aplikace byla vytvořena, aby vám umožnila neomezené poslouchání, spravování a synchronizaci cloudové hudby. Můžete si lehce vytvořit osobní streamovací službu s uskladněním na cloudu (Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive apod.), abyste si ušetřili místo na vašem iOS zařízení a zpříjemnili si den/noc poslechem hudby.

[appbox appstore id1065802380 oldprice=“1,99€“]

Retro Maker
Retro Maker je fajnovým fotoeditorem, ve kterém si můžete zvolit různé filtry a efekty a udělat z vašich snímků jedinečné a unikátní fotografie. Aplikace vám nabízí přesně 360 filtrů a efektů, které jsou roztříděny do 10 odlišných tématických kategorií.

[appbox appstore id544268514 oldprice=“2,99€“]

Calc
Calc vám nabízí tu nejsnazší možnost, jak ukrýt vaše fotografie a videa za funkční kalkulačkou před vaší zvědavou rodinou či přáteli. V případě, že se někteří podívají do vašeho iPhonu, tak se nemusíte obávat, uvidí pouze kalkulačku. S touto aplikací si můžete vytvořit neomezené množství alb pro fotografie a videa.

[appbox appstore id1021329133 oldprice=“0,99€“]

Photo Poster Pro
Photo Poster je výkonný fotoeditor a umožní vám vytvářet překrásné fotky i koláže. Aplikace nabízí více než 185 šablon pro vaše snímky, více než 275 filtrů a efektů, 600 samolepek a více než 165 fontů. Základní editační funkce jsou samozřejmostí. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id1143893278 oldprice=“2,99€“]

Pro.Calendar
Pro.Calendar je skvělým elektronickým diářem pro všechny podnikatele, realitní makléře, manažery a vlastně pro každého, kdo má rád pořádek ve svých plánech. Aplikace nabízí unifikovaný náhled na všechny vaše kalendáře, seznamy úkolů, připomínky – vše, co potřebujete pro spravování svého osobního a pracovního života.

[appbox appstore id863952647 oldprice=“4,99€“]

FaceMoji
FaceMoji promění vaši tvář (nebo tvář kohokoliv jiného) na animovaný emotikon. Je to opravdu lehké. Stačí se vyfotit nebo nahrát fotku, která obsahuje alespoň jeden obličej a animované emotikony se automaticky vytvoří. Aplikace nabízí 48 šablon emotikonů. Funguje na Facebook Messenger, Snapchat, Twitter a emailu.

[appbox appstore id1151323369 oldprice=“0,99€“]

LivePix
LivePix vám umožní prohlížet fotografie, jejich editaci a sdílení GIFů a videí. Začněte si jednoduše užívat vaše Live Photos s automatickým přehráváním. Nebaví vás projíždět fotkami? Prohlédněte si Live Photos v slideshow. Každou Live Photo můžete konvertovat na video nebo GIF a přímo je sdílet na Facebooku či Twitteru. Aplikace podporuje 3D Touch, umožní vám ovládat rychlost Live Photos a nabízí pro Live Photos několik filtrů.

[appbox appstore id1051179821 oldprice=“1,99€“]

Swipe Master
Swipe Master je jednoduchá a návyková minihra, která opravdu prověří vaše myšlení. Ovladatelnost hry je velmi snadná: stačí pomocí gesta swipe směrovat šipky – vybarvenou ve směru šipky a pruhovanou šipku opačným směrem. Lehce se to zapamatuje, ale nespletete se?

[appbox appstore id908219525 oldprice=“6,99€“]

Ninjas Infinity
Ninjas je autentická, kreslená a akční 2D hra. Dokáží vaše prsty pochytit rychlost ninji? V této poutavé hře začíná pěkné dobrodružství. Čeká na vás mnoho objektů, včetně zlých ninjů, psích ninjů, zombie, pastí, hradů, jeskyní a všechny tyto objekty vám zaručují pořádné dobrodružství. Vyberte si jednoho ninju – vodního, ohnivého, hromového a větrného.

[appbox appstore id931211453 oldprice=“0,99€“]

Rayman Classic
Originální Rayman je zpátky a poprvé na mobilní platformě. Pusťte se do epického dobrodružství a prožijte si opět originální verzi hitu z 1995.

[appbox appstore id1019616705 oldprice=“4,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele
,,Moc chytlavé“

[appbox appstore id937788787  oldprice=“1,99€“]

apps shutterstock_294418934

Dnes nejčtenější

.