Zavřít reklamu

Nový MacBook Pro je zatím převážně stále velkou neznámou. V prodeji se nachází pouze „levnější“ 13″ model bez Touch Baru, tudíž finálních verdiktů ještě mnoho není. Než se objeví první pořádné recenze, bude to ještě pár týdnů trvat. Podle dosavadních informací to ovšem vypadá, že i tak se nové modely prodávají skvěle. O první náznak se podělil Phil Shiller, který komentoval úroveň zájmu o novinku jako největší v historii MacBooků. Oficiální čísla ovšem neznáme. Dnes se však podíváme na něco, co by je mohlo velmi dobře připomínat.

Společnost Slice Intelligence sbírá data z internetových objednávek elektroniky v USA. Mají tedy k dispozici poměrně slušný přehled o tom, jak se nově ohlášená podzimní elektronika prodává. Ať už se jedná o nový MacBook Pro, nebo ne o moc starší Surface Book od Microsoftu. A data to jsou vskutku velmi zajímavá.

Nový MacBook Pro se totiž údajně prodává velice dobře. Zisky z jeho prodejů jsou za dva týdny vyšší, než například ze SurfaceBooku od Microsoftu. A přibližují se hodnotám, již rok prodávaného, Retina MacBooku. Jakkoliv negativní reakce se tedy na nový MacBook Pro objevily, na prodejích to rozhodně znát není. Pozitivně to vidí také Apple, který očekává, že zvýšený zájem o nově představené modely, vydrží minimálně do začátku příštího roku.

recent-laptop-launches-1
2016-macbook-pro-fb

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.