Zavřít reklamu

MacBook Pro 2016 concept iconMinulý týden Bloomberg prozradil, že se MacBook Pro dočká nejzásadnějších změn za poslední 4 roky, což je jistě skvělá zpráva, ale bohužel jsme se od agentury také dozvěděli, že by nový MacBook pro profesionály neměl spatřit světlo společně s iPhonem 7, což bylo samozřejmě trochu zklamání, protože na něho už čekáme poměrně dost dlouho. Nyní ale Michael Young přichází s o něco lepší zprávou.

Michael tvrdí, že se od svých zdrojů přímo z Applu dozvěděl, že nový MacBook Pro bude představený společně s iPhonem 7. Jak podle Michaela, tak i podle Bloombergu a několika dalších představí Apple iPhone 7 ve středu 7. září, což je už za tři týdny. Ve stejný den se tedy dočkáme i MacBooku Pro 2016.

Představení MacBooku Pro po boku iPhonu 7 dává smysl. Apple sice v minulosti ukazoval své nové počítače na konferenci, která se konala až později na podzim, většinou někdy kolem listopadu, ale například minulý rok ukázal společně s iPhonem 6s i novou Apple TV 4 a hlavně pak iPad Pro, přitom iPady v minulosti také ukazoval samostatně. Navíc aktualizace MacBooku Pro už je opravdu nutná, protože procesory Skylake jsou dávno na trhu a současná generace profesionálního MacBooku je již poměrně zastaralá.

Hajek MacBook Pro OLED 3

*zdroj: iphonehacks

Dnes nejčtenější

.