Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5Není to tak dávno, co se na webu objevily snímky tří verzí údajného iPhonu 7. Podle nich měl existovat klasický, 4,7″ model, dále pak 5,5″ model Plus a do třetice pak další 5,5″ model, který disponoval navíc také duální kamerou a Smart Connectorem. Tento poslední model se měl označovat jako iPhone 7 Pro. Tato informace by však měla být, počínaje dnešním dnem, vyvrácena. Japonský server Mac Otakara cituje své velice spolehlivé zdroje, když tvrdí že Apple představí pouze dva modely a to klasický a Plus. Žádný třetí model Pro tedy nebude. 

Dle zdroje bude Apple pokračovat v zaběhnutém způsobu pojmenování svých telefonů. A to i přes to, že se letošní novinky nebudou chlubit nějakými extra zajímavostmi. Vzhledem k této zprávě je tedy možně, že příští rok Apple přeskočí model „S“ a přijde rovnou iPhone 8, když už to má být TA bomba, na kterou všichni čekáme. Tak jako tak to vypadá, že nakonec budou opět dva telefony a třetího modelu Pro se nedočkáme. Což je vlastně dobře, protože drobit portfolio iPhonů ještě více by byl nesmysl. Už takhle existují tři modely, které jsou navíc naprosto dostatečné. Jak to dopadlo s Applem posledně, když měl přehršel produktů v nabídce?

Kromě této informace pak Mac Otakara nepřináší nic moc nového. Klasické informace o designu, který už všichni známe. O absenci 3,5mm konektoru, použití A10 SoC a tak dále. Přijít s něčím novým dnes vyžaduje už opravdu exkluzivní informace. Otázkou však zůstává, zda-li je vlastně ještě je vůbec co objevovat. Jediným tajemstvím mohou být barevné kombinace, jelikož tuto informaci ještě nikdo nepotvrdil. Ať už se jedná o nové odstíny Space BlackDeep Blue, nebo o ty staré které by měly být údajně nahrazeny. Však za tři týdny uvidíme sami.

iphone7plusproback (1)

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.