Zavřít reklamu

iPhone 8 koncept iconVšichni jsme ještě ke konci minulého roku čekali, že iPhone 7 přinese zcela nový design, na který jsme se pochopitelně po vůbec nejvíce kritizovaném iPhonu 6 a 6 Plus (co se designu týká) těšili. Bohužel se začátkem tohoto roku ukázalo, že tomu tak nebude, a že iPhone 7 přijde jen s menšími úpravami vzhledu, ale jinak bude v mnohém podobný svému předchůdci. Trochu překvapivě a hlavně předčasně se ale začalo mluvit o iPhonu, který má dorazit příští rok a který už teď všichni označují jako iPhone 8.

iPhone 8 se tak stal rekordmanem, co se informací a předpovědí týká. Nikdy v historii iPhonů se totiž o žádném telefonu od Applu nemluvilo tak brzy a dokonce ještě dříve, než vyšel předchozí model, v tomto případě iPhone 7. Ale není se čemu divit, protože Apple pracuje na nových modelech hodně s předstihem a navrhuje je ještě před tím, než ukáže světu model předchozí.

Navíc v případě iPhonu 8 se máme skutečně na co těšit, protože nabídne zcela nový design, měl by být celý ze skla, disponovat novými funkcemi jako je například bezdrátové nabíjení na dlouhou vzdálenost a možná se zbavit i tradičního Home buttonu, který by měl být zabudovaný společně s Touch ID v samotném displeji. K tomu všemu se ještě přidává fakt, že příští rok oslaví iPhone 10. narozeniny, a tak by měl Apple přijít s něčím významným.

Designeři Alexander Lehnert, Jens Kreuter a Ran Avni si tak na základě těchto informací připravili pro ConceptsiPhone nový koncept iPhonu 8, který nám ukazuje, jak by takový iPhone ze skla mohl vypadat. Kromě zad ze safírového skla je iPhone 8 na konceptu o 30% tenčí než jeho předchůdce a nabízí již zmiňované bezdrátové nabíjení a stereo reproduktory, o kterých se spekulovalo i ve spojitosti s iPhonem 7, ale jak se podle posledních informací zdá, nakonec tomu tak nebude.

iPhone 8 koncept 3
iPhone 8 koncept 1
iPhone 8 koncept 5
iPhone 8 koncept 2
iPhone 8 koncept 6
iPhone 8 koncept FB

Dnes nejčtenější

.