Zavřít reklamu

iPhone 7 3,5mm jack Lightning icon
Posledních několik týdnů je velice výživných na všelijaké úniky, které nám napovídají, jak vlastně bude nadcházející iPhone 7 vypadat. O většině podstatných věcí již víme, jelikož se v únicích často opakují a doplňují tak skládačku informací. Nyní se ovšem na webu objevil dokument, který by měl být originálním výrobním manuálem pro iPhone 7 – alespoň tedy jeho částí. Víceméně potvrzuje doposud předpokládané informace, pouze vyvrací přítomnost stereo reproduktorů na spodní straně telefonu. Což je ovšem velká škoda a vystává tak otázka, co „tam dole“ vlastně nakonec bude, jelikož perforace těla je stále na místě. Spekuluje se o mikrofonu.

Informaci zveřejnil francouzský server nowhereelse.fr, který získal snímky manuálu přímo z továrny, ve které se údajně na novém iPhonu 7 pilně pracuje. Z papírů se nedozvídáme nic nového, ovšem nějaké světlo na iPhone 7 přeci jen vrhá. Podle jednoho ze snímků je jedna ze spodních perforací určená pro mikrofon, místo doposud předpokládaného druhého reproduktoru. Pokud disponujete čínštinou, třeba na snímcích níže vyčtete ještě něco zajímavého.

iphone-7-factory-process-04
iphone-7-factory-process-03

Jinak všem nákresy a instrukce nepřináší nic nového. Stále ukazují pozměněný design pruhů antény, přítomnost větší a lepší čočky fotoaparátu a odstranění 3,5mm konektoru. Jediným fyzickým portem bude Lightning a to, jaký bude v zařízení Home Button je také z tohoto zdroje nejasné. Doufejme, že alespoň inovace ve vylepšeném domovském tlačítku bude mít reálné základy, jinak si Apple zadělává na problém, jelikož na nadcházejícím iPhonu opravdu není moc věcí, které by stály za řeč. Eventuální přítomnost stereo reproduktoru by posunula celou hudební reprodukci výrazně výš, ovšem s tím máme prozatím asi smůlu. Snad nás Apple všechny za tři týdny překvapí…

iphone-7-tolerance
iphone-7-factory-process-01
iphone-7-schematics-leak-02

iPhone 7 3,5mm jack Lightning speaker FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.