Zavřít reklamu

iPhone 7 dark mode iOS 10 iconPokud se podíváme, jaké informace se v poslední době nejčastěji šíří weby o Applu, jedná se buď o Pokémon Go (o kterém to tentokrát není), nebo o iPhone 7, nebo o nadcházejícím vydání systému iOS 10. Dnešní článek si bere něco z obou posledně jmenovaných. Na webu se totiž ukázaly koncepty toho, jak by mohl vypadat kompletně černý iPhone 7, ve kterém bude zároveň nainstalovaný iOS 10, který bude nastaven v tzv. Dark Mode, což je tmavé nastavení rozhraní telefonu, na které všichni netrpělivě čekají i přes to, že se o něm Apple nikdy oficiálně nezmínil.

Zpráv o tom, že bychom se letos mohli dočkat více barevných variací iPhonu, proběhlo v posledním měsíci několik. Nejvíce se hovořilo o nové barevné variantě Deep Blue, která měla údajně nahradit Space Grey. Také se však sem tam objevila informace o kompletně černém provedení, který podle konceptů vypadá opravdu pěkně. Objevily se také informace, že žádná černá varianta nebude, že Apple pouze zvolí jiný odstín ke své šedě – nějaký, který by byl více tmavý.

A na podobném základu pak vznikly tyto koncepty. Tmavý iPhone, na kterém je iOS 10 v Dark Mode. Autor konceptů ještě podotýká, že jeho vize počítá s využitím OLED panelů, takže černá barva na displeji je opravdu černa. To pak ještě více podtrhuje dramatický vzhled telefonu. Však se o tom přesvědčte sami. Pokud by takhle vypadal nadcházející model, bral bych ho všemi deseti. Na konci článku pak také najdete krátký .gif, který zachycuje výrobní proces tohoto konceptu.

iPhone 7 dark mode
iPhone 7 iOS 10 dark mode

iPhone 7 iOS 10 dark mode

iPhone 7 iOS 10 dark mode

iPhone 7 dark mode 3

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.