Zavřít reklamu

Instagram Ramme iconDesktopových klientů pro Instagram je v současné době nespočet a vybrat si může v podstatě každý. Instagram na PC nebo Macu můžete dokonce prohlížet i přímo ve svém prohlížeči a to přes oficiální stránku instagram.com. Pokud ale přeci jen upřednostňujete vzhled Instagramu z mobilu, pak bude pro vás nová aplikace Ramme jako dělaná. Jedná se totiž o skromného klienta Instagramu pro desktop, který se snaží co nejvíce přiblížit vzhledu aplikace pro smartphone a nabídne ještě jednu příjemnou funkci navíc.

Ramme vám oproti oficiální webové stránce nabídne i klávesové zkratky a dovolí v rámci možností upravit si velikost okna podle svých potřeb, tudíž i tak, aby byla podoba s Instagramem na smartphonu co největší. Jediné, co se na desktopu trochu liší, je umístění funkčních tlačítek, která jsou v Ramme na levé straně, zatímco v oficiální aplikaci jsou vespod.

Ramme má ale ještě jednu zajímavou výhodu. Nabízí totiž Dark Mode neboli tmavý režim, který v oficiální aplikaci ani na stránkách instagram.com určitě nenajdete. Dark Mode aktivujete buďto klávesovou zkratkou CMD + D nebo stačí nahoře v menu baru kliknout na Ramme –> Toggle Dark Mode.

Aplikace vznikla jen jako nezávislý projekt jednoho uživatele na github a je dostupná ve verzi pro OS X, Windows a Linux zcela zdarma. Dostupný je i kód aplikace, a tak pokud budete mít zájem a umíte to, můžete si ji upravit dle vlastní potřeby a přidat třeba i nějaké ty funkce navíc.

Ramme FB

zdroj: thenextweb.com

Dnes nejčtenější

.