Zavřít reklamu

Apple Mouse Retro ColorWare iconVzpomínáte si na Retro iPhone 6S a Retro 5K iMac, o kterých jsme před několika měsíci psali? Pokud ano a pokud se vám „osmdesátkový“ vzhled Apple produktů líbí, pak se vám určitě zalíbí i Retro edice dalších produktů. Společnost ColorWare, která se výrobu limitovaných Retro edicí stará, totiž nabízí nejnovější Apple Magic Mouse a Magic Keyboard, které Apple představil v říjnu minulého roku, v osmdesátkové Retro edici.

ColorWare uvádí, že klávesnice i myš nabízí to samé, co originální kusy od Applu, které koupíte v Apple Storech nebo na oficiálních stránkách. Upravený byl tedy jen vzhled, protože klávesnice i myš byly přestříkány na novou barvu s vanilkovým nádechem, která někomu může připomínat známou slonovou kost, která ještě dodnes dominuje v mnoha panelákových bytech. Oběma produktům ještě navíc dominuje nápis „Retro“ s duhovým vzorem, které mělo v 80. letech i logo Applu.

Společnost nechala udělat jen 100 limitovaných kusů a v současné době jich je k dispozici ještě 96. Cena $399 (přibližně 9500 Kč) je dohromady jak za klávesnici, tak za myš. Jen pro srovnání, na českém Apple Online Storu zakoupíte originální myš i klávesnici dohromady za 5 380 Kč. ColorWare posílá i do České republiky a na Slovensko, přičemž doprava vyjde přibližně na dalších 83 dolarů, tedy nějakých 1980 Kč. Na oba produkty společnost nabízí speciální ColorWare záruku.

Apple Magic Keyboard Mouse Retro ColorWare
Apple Magic Keyboard Retro ColorWare 2
Apple Magic Keyboard Retro ColorWare 1
Apple Mouse Retro ColorWare 1

ColorWare před nedávnem představil i Retro edici 12″ MacBooku, který vypadá podobně jako klávesnice a myš nebo v úvodu zmiňovaný iPhone či iMac. Bohužel Retina MacBook v limitované edici již v současné době není dostupný, protože šlo o takovou raritu (jen 10 kusů), že se během chvíle vyprodal. Nicméně níže na obrázcích se můžete alespoň podívat, jak vypadal. Retro MacBook se prodával za 2999 dolarů, což je po přepočtu nějakých 71 500 Kč. Je ale důležité si uvědomit, že byste ještě museli zaplatit za poštovné a samozřejmě i daň a clo.

Retro MacBook ColorWare 1
Retro MacBook ColorWare 2
Retro MacBook ColorWare 3
Retro MacBook ColorWare 4

Dnes nejčtenější

.