Zavřít reklamu

iPhone-dual-camera iconTchaj-wanská společnost Largan Technology a japonští a čínští výrobci objektivů fotoaparátů prý poslali první vzorky duálních fotoaparátů Applu, který je plánuje použít u nové generace iPhonu. S informacemi přišel zahraniční server DigiTimes, který se ve zpráve odkazuje na své zdroje, kteří jsou obeznámeni s kroky dodavatelských řetězců.

Stejný zdroj uvádí, že Largan Technology v současné době dodává Applu více než 60% fotoaparátů pro jeho chytré telefony, což některé analytiky vede k přesvědčení, že Apple skutečně připravuje iPhone s duálním fotoaparátem. Server DigiTimes se již několikrát v minulosti prokázal jako poměrně spolehlivý zdroj informací, co se chystaných produktů od Applu týče.

DigiTimes ale není jediný, který s podobnou zprávou přišel. Minulý týden analytická společnost KGI, ze které můžeme již všichni znát populárního analytika Ming-Chi Kuo, prohlásila, že Apple použije duální fotoaparát u 5,5palcového iPhone 7 Plus a dokonce by podle tvrzení mělo jít o prémiový model zaměřený na profesionály respektive na ty, kteří jsou ochotni si zaplatit za špičkovou výbavu s nadstandardními funkcemi.

Spekulace týkající se systému dvou fotoaparátu se objevily poprvé před vydáním iPhonu 6s, kdy Apple koupil společnost LinX, která se právě specializuje na systémy mobilních kamer s více moduly. Před několika týdny si navíc Apple nechal schválit patent, ve kterém celou technologii dvou fotoaparátu vysvětluje a popisuje i její zajímavé využití v praxi.

iPhone dual camera FB

Dnes nejčtenější

.