Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Už v druhom vydaní tohto článku pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Calcbot
Calcobot je jednoduchá kalkulačka s pokročilými funkciami, ktoré ocenia najmä študenti a ľudia, ktorí naustále pracujú so zložitejšími matematickými operáciami. Aplikácia taktiež obsahuje históriu Vašich výpočtov.

  • Pôvodná cena: 1,99$
calcbot

Gunship X
Aplikácia, ktorej cieľom je herne zachrániť ľudstvo pred inváziou z vesmíru. Pomocou tých najúčinnejších strelných zbraní budete bojovať proti votrelcom, ktorých jedinou misiou je zničiť všetkých ľudí na Zemi.

  • Pôvodná cena: 0,99$
gunship-x

Police Escape
Hra, ktorá je urobená v závodníckom štýle zo začiatku 3. tisícročia. Vo vašom aute sa vyhýbate ostatným tak aby ste ušli polícii, ktorá Vám je neustále v pätách. Samozrejme Vám to okoloidúce autá nijako neuľahčujú.

  • Pôvodná cena: 2,99$
police-escape

Champ Cars Racing Simulator
Ak si chcete vyskúšať aké je to závodiť vo formule proti ostatným pretekárom z celého sveta alebo proti vlastným priateľom, tak táto hra je rozhodne určená práve pre Vás.

  • Pôvodná cena: 2,99$
champ-cars-racing-simulator

Cleaner
S touto aplikáciou si urobíte kompletný poriadok vo Vašom iPhone a to do slova. Aplikácia je určená ako akýsi typ cleaneru, ktorý Vám vyčistí nepotrebné veci vo Vašich kontaktoch.

  • Pôvodná cena: 1,99$
cleaner

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.