Zavřít reklamu

Epic Games Store se s kvalitními hrami zdarma v posledních týdnech opravdu činí. Poté, co jsme se nedávno dočkali Farming Simulatoru 2022 či jiných pecek nyní přišla řada na středověkou řežbu Chivalry 2. Máte-li tedy rádi rytíře a bitvy meč na meč, sekera na sekeru a tak podobně, je nyní vaše chvíle!

Chivalry 2 je středověká bojová hra, která se zaměřuje na masivní multiplayerové bitvy. Hráči se mohou zapojit do intenzivních soubojů na blízko, které jsou realistické a brutální. Hra nabízí různé třídy postav, jako jsou rytíři, lučištníci a pěšáci, každý s vlastními schopnostmi a zbraněmi. Vývojáři z Torn Banner Studios se snažili vytvořit autentický zážitek, který hráčům umožní pocítit napětí a chaos středověkého boje. Chivalry 2 má dynamické a detailní prostředí, které zahrnuje hrady, vesnice a bojiště. Hráči mohou využívat různé taktiky a strategie, aby přemohli své protivníky. Hra také nabízí širokou škálu zbraní, od mečů a sekyr po luky a kuše. Multiplayerové režimy umožňují bitvy až pro 64 hráčů, což zajišťuje epické a rozsáhlé střety. Chivalry 2 získala pozitivní ohlasy za svou hratelnost a grafické zpracování. Hra je dostupná na několika platformách, včetně PC, PlayStation a Xbox.

Pokud vás tedy Chivalry 2 láká, je nyní ideální příležitost k jejímu získání. Obchod Epic Games Store ji totiž až do příštího čtvrtka 16:59 rozdává zcela zdarma, přičemž jakmile ji do své knihovny přidáte, už vám z ní nezmizí (ani po skončení akce). A vzhledem k tomu, že je tato hra na Steamu za 35,99 euro, její přidání doporučujeme. Přeci jen, mít zdarma hru v hodnotě téměř 900 Kč není špatné. Jediný háček je v tom, že je opět jen pro PC a nikoliv Mac.

Chivalry 2 na Epic Games Store stáhnete zdarma zde

Dnes nejčtenější

.