Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mobil Pohotovost zlevnila před Vánoci stovky produktů z kategorie příslušenství. Za skvělé ceny teď pořídíte i parádní kousky od značky Epico. Právě tento výrobce před pár měsíci představil perfektní skládací nabíječku Epico Mag+ Foldable Wireless Charger, která se ihned stala naprostým bestsellerem. A právě teď ji pořídíte o 600 Kč levněji.

Epico Mag+ Foldable Wireless Charger je jednoduše skvělá

Ve světě nabíječek a nabíjecích stojánků má zákazník obří možnosti výběru. Konkurenčí výrobci se předhánějí, aby potencionální kupce zaujaly. To se rozhodně tento rok podařilo Epicu s jejich skládací nabíječkou Epico Mag+ Foldable Wireless Charger. Ze dne na den se stala absolutním prodejním hitem. A není divu. 

Epico_Mag+_Foldable_Wireless_Charger (2)

Je vyrobená ze super materiálů kombinujících hliník, plast a silikon, skvěle vypadá, dobře nabíjí, a to hned tři zařízení současně, a je neuvěřitelně praktická. Na pracovním či nočním stole nezabere téměř žádné místo a díky svým rozměrům se hodí i na cesty. Součástí balení je navíc i adaptér, což už v současnosti nebývá zvykem. Běžně se prodává za 2 290 Kč, u Mobil Pohotovosti ji však pořídíte za 1 690 Kč.

Nabíječku Epico Mag+ Foldable Wireless Charger pořídíte za 1 690 Kč právě zde

Držáky, nabíječky a powerbanky za top ceny

Epico má však ve svém arzenálu i další bezva produkty. Tak třeba parádní nabíjecí držák do auta Epico Ultrathin Wireless Car Charger díky minimalistickému designu a dvěma barevným provedením (bílá, černá) se bude hodit do interiéru každého vozidla. 

Epico_100W_GaN_Charger

Pokud chcete svá zařízení nabíjet doslova rychlostí blesku, mrkněte se na adaptér Epico 100W GaN Charger, který díky pokročilé technologii produkuje méně tepla, a nabíjení je tak bezpečnější, než kdy dřív. Navíc je teď o víc jak pětistovku levnější. A pokud často cestujete, bude se vám zase hodit výkonná powerbanka Epico Mag+ Aluminum Power Bank 5000mAh. 

Posvíceno na jablíčkáře

Pokud sháníte levnější alternativu pouzdra s klávesnicí pro svůj iPad, Epico Keyboard Case for Apple iPad 10,9 je recenzenty velmi chválené a stojí jen 2 799 Kč. Epico však nabízí i pouzdra pro iPhony, AirPody, MacBooky nebo třeba řemínky na Apple Watch za super ceny. Mrkněte na ně na tomto linku.

Kompletní sortiment příslušenství Epico najdete právě zde.

Epico_Keyboard_Case_for_Apple_iPad_10,9

Dnes nejčtenější

.