Zavřít reklamu

Stylus je při práci na iPadu věc, kterou sice nutně nepotřebujete, ovšem jakmile chcete psát nebo malovat, rychle zjistíte, že se bez něj neobejdete. Právě proto nabízí Epico takzvaný Stylus Pen s magnetickým bezdrátovým nabíjením, díky kterému můžete připevnit pero na boční stranu iPadu Pro a nechat stylus nabít stejně jako Apple Pencil.

IMG_0075

Nabíjení probíhá přes již zmíněný bezdrátový konektor, přes který je možné stylus připevnit k iPadu. Baterie vydrží v provozu 9 hodin. Samotný stylus váží pouhých 14 gramů, což je hmotnost klasické tužky. Zejména díky tvaru a hmotnosti se s ním skvěle pracuje a i po delším psaní vás nebolí ruce. O plochou stranu, kterou se připevňuje k iPadu, si navíc můžete opřít ukazováček, aby bylo psaní nebo kreslení ještě pohodlnější. Stylus má jediné tlačítko na jeho konci, kterým se bezdrátově připojí k iPadu. Díky bezdrátovému připojení přes Bluetooth pak můžete sledovat stav jebo baterie, ovšem žádného velkého nastavování se zde nedočkáte.

Mezi další funkce stylusu patří technologie Palm rejection, která ignoruje dotyk ruky opřené o displej a Home screen tlačítko na těle stylusu, které vrací na domovskou stránku iPadOS. Tloušťku čáry reguluje inteligentní hrot – pro silnější nebo naopak slabší čáru stačí stylus naklonit do požadovaného úhlu. Součástí balení je také náhradní hrot s tím, že jakmile „opíšete“ i ten, můžete si další samostatně zakoupit. Pokud hledáte jednoduchý stylus, který je lehký a pohodlný na držení, pak je Epico Stylus Pen zajímavou volbou, je však potřeba počítat s tím, že nemá senzor tlaku.

  • Epico Stylus Pen si můžete zakoupit například na Alze či na Smarty

Dnes nejčtenější

.