Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Poslední Dostupná Středa před Vánoci se opravdu povedla! Najdete v ní obě verze iPhonu SE ve variantě A se slevou několika tisíc korun!

Už zbývá jen 10 dní do Vánoc, ale akce na DostupnyiPhone.cz ještě nejsou u konce! Dnes najdete v další skvělé slevě dva modely – iPhone SE 2020 a iPhone SE 2022. Starší variantu dnes koupíte za 5 990 Kč, tu novější za 7 990 Kč, což je více než 4 000 Kč sleva! Telefony za tuto akční cenu jsou ve variantě A, tedy v kvalitě a opotřebení, které jsou srovnatelné s novým zařízením.

iPhone SE v rámci akce Dostupná Středa

V čem se zařízení liší?

Největším rozdílem mezi těmito dvěma telefony do kapsy je jejich chip. U telefonu verze 2020 je to generace A13 Bionic, který je skvělý, ale svým výkonem se rozhodně nevyrovná chipsetu A15 Bionic u novější verze. Pokud jste fanoušek fotografie a videa, pak uvítáte také lepší fotoaparát a vylepšený displej u modelu SE 2022.

Pro koho jsou skvělým dárkem?

Vzhledem k tomu, že se jedná o telefony, které Apple stvořil spíše pro méně náročné uživatele, pod stromečkem jej uvítají všichni, kdo mají chytrý telefon jako praktický komunikační nástroj a nízká cena je pro ně důležitý faktor.

Proč nakupovat na DostupnyiPhone.cz?

Kromě dnešní skvělé akce máte pro nákup na tomto e-shopu i další důvody. Jednak je to jeden z nejkvalitnějších prodejců výstavních a použitých telefonů u nás, což dokládá i dvouletá záruka a pozitivní recenze na Google od více než 600 spokojených zákazníků. Jednak můžete nerozbalené zboží bez problému vyměnit až do půlky ledna, takže nemusíte mít starost s tím, že se netrefíte do toho správného dárku.

Dnes nejčtenější

.